Ke-Le-BeK bende dusunuyorum yaa. İlk dogdugunda degl de 2-3 aylikken deneyeyim demstim. 2 ayliik oldu gecen hafta, az bucuk anlayabiliyorum tuvaletini ama hareketlerinden pek degil, emzirme zamanlarimdan ve tahmini olarak anlayabiliyorum. Braz dha duzene girince lavaboya tutup deneyecegim inşaallah,eger orada olursa sonra bi kova vb bsey alip yataktan kalkmadan da dneeyecegim. Bu arada size bi taktik vereyim 😁 gercii blmiyorum o yzden midir ama. Bi kere oglum kakasini yaptignda, dur bi lavaboda yikayayim altini dedm. Hc aglamadi durdu, hosuna bile gtti belki. Sonra ki 2-3 kakasini yaptgnda yine yikadim. Sonra biraktm yikamayi. Smdi ise, boyle bi kac kere yaptigimdanmidir nedir, degstrmek icin her bezini actigimda mtlu oluyor ve 5dk gecmeden kakasini yapiyor. Bikac kere temz beze yapnca ‘aha boyle beze para yetistiremeyz ’ dedm ve bezini acip bekledim,degstrmis gibi yaptim,altini da siliyordumm o da cisli bezine tkrar yapior ve bezi oyle cikariyordum. Tuvalet iletisimine tersten basladm ama bunun bile etkili oldgnu dusunuyorum. 😂 Cunku bu asamayi, eski bezi tkrar baglayarak deglde lavaboda tutarak yapsam,o zaman dha kolay olur dye dsnuorum. Bence szde bi kac kere poposunu yikamayi dneeyin. Belki bizmki gibi olur