Ezgi2301 Arkadaşlar merhaba 4+2 deyim idrar testlerim pozitif çıktı aile hekimine kan vermeli miyim yoksa devlet hastanesine mi gitmem daha doğru olur ultrasonda görünüp görünmediği konusunda bilgisi olanlar da yazabilir miii
bdenerigokce Ezgi2301 ben sağlık ocağına gittim çünkü hastane uzak bana, beta değerim çıkınca sağlık ocağı hemşirem hemen Kadın doğuma git dedi ama ben 5+5 dim keseyi göreyim diye. Zaten kadın doğum da görebiliyor e nabızdan değeri
Cerenbelis1 Ezgi2301 kan tahlili verebilirsin ama keseyi görmek için erken gibi ben 5 haftalık öğrendim doktora 6 haftalık olunca gittim
Melllike Ezgi2301 merhaba canım. Allah hayırlı etsin. Sağlıkla gelsin dünyaya. Benimde 5 haftalık. Geçen hafta sağlık ocagına gidip kan verdim betayı öğrendim. Nasip olursa haftaiçide kadın doğuma gideceğim 5+2 oluyor kese görünür inşallah.
Kdrdlkr0 @"Ezgi2301″sağlık ocağında kan ver daha sonra kadın doğuma randevu almaniz gerektiğini söylüyorlar zaten kese için felan erken olabilir tekrardan gün verip sizi cagiriyorlar 😊
Ezgi2301 Kdrdlkr0 aile hekimimi henüz evimin oraya aldıramadım pazartesi bi yere gidip aldırmam gerekiyor aynı gün o işlemi yaparlar mı bilmiyorum biraz da korkuyorum dış gebelik sağlıklı sağlıksız gebelik muhabbetlerinden ama ultrason için de acele etmek istemiyorum görüp göremeyecekleri konusunda
teachermom1 Ezgi2301 E-nabız üzerinden değişiklik yapılabilir. Şimdi değiştirseniz pazartesiye yeni yere geçmiş olur.
Kdrdlkr0 @"Ezgi2301″canım e nabizdan kaydını yenileyebilirsin insAllah sağlıklı bir gebeliktir kimsenin dediğine kulak asma bence hastaneye gidebiliyorsan hastaneye git 1saate kalmadan sonucunu öğrenirsin dualarım seninle ☺️🌸
Ezgi2301 Kdrdlkr0 teşekkür ederim amin inşallah öyle olur Allah herkesin kalbine gönlüne hissettiğinden hissetmek istediğinden geri koymasın ❤️🥺
Minikperi Ezgi2301 ultrasonlarda gözükmez haftanız çok küçük. Kan vermeniz gerekiyor. Ordan belli olur 🌸
97-Mucize Merhaba tebrik ederim bende bu hafta cuma günü öğrendim sağlık ocagında ki doktor tekrar tahlil istedi kadın doğuma yönlendirdi cmv pozitif çıkmış. Fakat devlette randevu bulamadım acile gitsem tahlil yaparmı biliyormusunuz
Mercimeek Ezgi2301 aile hekimine gidip beta hcg baktır yüksek ise 6. Haftayı bekle canım doktora git kadın doğuma