Merhaba güzel Anneler.🌹
Enn son Umut Anne diye paylaştığım durumdan aylar geçti.Tam toparlayamadım amma,zamanla alışıyor insan.
Kızım Melek oldu uçtu gitdi🥀🥀
Oğlum güçlü olmayı becerdi,Kızım bizi deyil var eden Rabbimizin yanında olmayı seçti.
Kelimlerle anlatıb ,bitiremeyeceyım kadar ağır ve zor dönemleri atlatdım.Kızımın acısıydı derken,oğlumun ameliyatı girdi ortaya şu 6 aya 60 yılı sığdırmışım gibi geliyor.
Anlatsam çok analatacağım şeyler varda.
Tek diyeceyim,derdiniz ne olursa olsun dilinizde,kalbinizde hep dermaniniz Allah olsun.
Gayri hiç kimse melhem olamıyo dertlerimize.Sabr,bolca dua.İmtihan dunyasındayız,isyan etmeyin,neden demeyin.Vardır Allahın bir bildiyi.
Bi kere bile niye,neden,diye sormadım kendime bile.Hayirlisidir dedim.Veren Allah verirke iyi,alirkenmi kötü deye teselli etdim.4 yıldır çalışmıyordum,çalışmaya başladım bir yerlerden tutunub kalkmaya başladım.Tüm Annelerimizin kalbinden öpüyorum.Rabbim hasretinde olan ,haber bekleyen her kese mutlu haberler yetirsin,bebişlerini bekleyen Annişlerimiz sağ salim kucağına alsın,Kucğaına bebek alanlarında Rabbim gözü dolu görmeyi nasib etsin,Bizim gibi bir kanadı kırık olan Annelerimizede Allah sabr versin🤲🥀İyiki varsınız…🤲🤲