Bet0235 Esrac96 aynen kadın doğum doktoruna sıra almanız lazım nst doktor onaylamadan çekmiyolar bu devlette böyle🙂başka bi özel hastane için muayene şartı var mu yok mu bilmiyorum
Bet0235 Devlette muayene olmadan nst çekilmiyo muayene için de sıra almanız gerek 😊 benim artık her hafta nst devlet- özel mekik dokuyacaz🙂🙂
Bet0235 Esrac96 merhaba henüz yapmadım 1 hafta daha gelmesin🙂🙂 37+3 teyiz bakalım minik adamımız ne zaman gelcek🙂 sizin kaçıncı hafta oldu
Esrac96 Bet0235 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 ben daha 33+1 im :) normal doğum mu düşünüyorsunuz:)
Bet0235 Esrac96 amin sizde cümlemizde inşAllah sağlıkla hayırla ve kokaylıkla 😍🤲🏻 normal düşünüyorum bakalım ama minik nasıl gelmek isteyecek umarım normal ister o da 🙂🙂 siz nasıl düşünüyorsunuz 🌸
Bet0235 Esrac96 bizde daha konuşmadık hafta içi salı giderim muhtemelen 38. Hafta bakalım konuyu açacak mı😁😁 minikler sağlıkla kolaylıkla gelsin de 🤲🏻🌸
Esrac96 Bet0235 yaa hiç konusunu açmadı mi 😂 haftada bir mi gidiyorsunuz şuan :) nst ye devletten devam mı :)
Bet0235 Esrac96 yo bi devlet bi arzu hoca yaptık ama artık 38 gidince haftaya gel dicek gideriz de nst için devlete uğrarım 🙂🙂 sizin nasıl nst olayı🙂
Esrac96 Bet0235 o en son gittiğinizden beri uğramadınız mı 😂😂 ben yarın mavi deniz tıp merkezine gidicem ordan muayene olmaya gecicem 😂
Bet0235 Esrac96 uğramadım😁 36 da gittim zaten geçen cuma devlete gittim 37🙂 38 de tekrar arzu hanıma 🙂🙂