Funda_yucel2 Kızlar 37. Haftamdayım az önce egzersiz yaparken bi ıslaklık hissettim afedersiniz iç çamaşırıma baktım su gibi bi şey ıslanmış akıntı değil ama akıntımız iltihap gibi bi şey oluyo bu su gibiydi ama çok değil sizce suyum mu bilemedim
KuzeyinAnnesi10 Funda_yucel2 idrar olabilir canım yaptığın hareketlerden kaçmıştır fark etmemişsindirb
tugbaugur Funda_yucel2 suyun gelse anlarsın inan öyle tutamıyorsun akıyor😅😅 sulu akıntı olabilir benim de başıma gelmişti
Funda_yucel2 karanmom ben nst ye bağlandığımda sancım çıkmıştı çocukda doğum pozisyonunda idi bugünden sabahtan beri az bi sancı hissediyorum belime vuruyor adet sancısı gibi o yüzden direk ondan şüphe ettim
Funda_yucel2 Ybah evet o da olabilir ama sabahtan beri belime vuran bi adet sancısı var çok kötü değil ama rahatsız edici bi acı
Funda_yucel2 gamzee07 bu dediğim olay 5 dkka önce felan oldu geride olmadı ama idrara sıkıştım ondan sonra
cokkasmabeabi Funda_yucel2 suyun idrar ile alakası yok. Suyum geldi emin olamadım idrarimi yaptım tekrar gelmeye devam ediyordu mesela. Suyun gelişini tutamazsınız ve gelirken idrar gelmesi gibi bi his de vermez
Funda_yucel2 cokkasmabeabi ilk gebeliğim doğum hakkında da bi fikrim yok gün yaklaştıkça her şeyi ona bağlaya biliyorum psikolojik olarak 🙂
cokkasmabeabi Funda_yucel2 çok normal 🌺 illaki anlarsınız doğum belirtilerini sadece sancı biraz kafa karıştırıyor o kadar
Funda_yucel2 KuzeyinAnnesi10 evet olabilir sanırım devamıda gelmesi lazımmış ama ondan sonra bende başka bi şey gelmedi
Funda_yucel2 cokkasmabeabi evet haklısınız sancı olduğu için direk ona bağladım bakalım ilerleyen zamanlarda belli olur
Funda_yucel2 tugbaugur evet bi çok kişiden öyle okudum ama hem sancım var sabahtan beri hemde o gelince aha doğurucam heralde dedim 😅