Senemyldrm Arkadaşlar selam; önerebileceginiz anne bebek çantası var mı? Yada ne model aldınız? Nette hep aynı tarz model çıkıyor çok beğenmedim onları..
KuzeyinAnnesi10 Senemyldrm baby bag yazılı olandan hediye geldi canım bana içi falan baya geniş bebek arabasına da takılıyor çok rahat
Jesca Senemyldrm Kraftin bir modelini almıştım ben tabi iki sene oldu..klasik modeller gibi değildi normal sırt çantaları gibi iki ayrı büyük bolmesi ve dört tane de küçük bolmeleri vardı dışardan bakıldığında anne bebek camtasindam çok büyük bir sırt çantasına benziyordu çok kullanışlı bir çanta hala duruyor nasipse bu bebegimde de kullanacağım😊
Senemyldrm KuzeyinAnnesi10 onun sanırım iki modeli vardı.. omuzda asilan bide kol cantasi tarzı.. sende ki hangi modeli canim?
Senemyldrm Jesca kraft modele de bakacağım. Bir türlü içime sinen model bulamadım ya umarım beğenirim teşekkür ederim ❤️
selverx ben de henüz alamdım ancak pregonun çantaları daha güzel duruyor, sanırım ondan alacağım. siz de inceleyin diğerlerine göre daha farklı normal çanta gibi