sweetmom_ Eses25 canım benimde aynı gün ben bu sabah yaptım şöyle çıktı. Sen yine de bekle bende bekleyeceğim günüm geçtikten sonra tekrar yapacağım.
aymir_46 Eses25 benimde uygulama yarını gösteriyor bende bir umut bekliyorum ama içten içe umurunda yok gibi hayırlısı deyip bekliyecem 28inekadar olmazsam öyle test yaparım çünkü boş görmekte insanı üzüyor 🥺
aymir_46 Eses25 göğüslerimde hassasiyet var sadece belirti ama adetten öncede oluyordu ona bağlamıyorum ben bu ay birde iltihabım için rahim sülüğü attırdım onunda faydası olmuştur diye bellki umudum var
Burcu__0506 Eses25 benimde şuan elimde 2 tane kaset test var ama yapmıcam kararlıyım 24 yada 25 gibi yapcam eğer adet olmazsam
Eses25 Burcu__0506 adet olacak gıbı sancım da var ama goguslermde sıstı hıc olmazdı bılmedm kı bekleym barı 23 u sabah yapaym
Burcu__0506 Eses25 bende hiçbir belirti yok ya adet olacak gibide hissetmiyorum şuan tek sıkıntım yanagım şişti onunla uğraşıyorum antibiyotik de kullanmak istemiyorum eğer hamileysem diye
aymir_46 Eses25 ay canım çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına aldırsın🥰🥲🤲banada dua edermisin Hacer kızı ayşe adına kolayca hamile kalmam için 2 senedir olmuyor🥺
Eses25 aymir_46 canm benm hep aklmdasınz dualarmdasınız rabbm hayrlı zamanda hayırlı evlat versım saglıklı olsn rabbımn bır bildigi vardır tevekkül her zaman
Eses25 neslii7 en son adet tarihim 28 eylüldü 3 ekimde adetm bıttı bes ekimde iliski oldu 6-7-8-9 yogun akıntı oldu 9 unda iliski oldu. 9 undan sonraki 13. Gün testde silik gordum