Aydemi Haticeeeanne ahhh aaahhhhh. Allahım diyorum bu ciğer sıkışması yaşayan insanlara sabır ver. Kaburgalarımın sabki birbiri içine giriyor hissine mi yanayım ciğerlerimi sıkıştırmasına mı ? 32+5iz biz de. Bikaç haftadır fena yoruyor beni. Bu zamana kadar çok şülür çok rahattı ama sanırım son zamanlar diye artık zorlanıyorum
ayisigi12 25.haftadan beri çekiyorum şu an 29 hafta olduk hala devam ediyor. Gerçekten çok zorluyor. Özellikle akşama doğru başlıyor yatana kadar devam ediyor. Bi çözümü de yokmuş sanırım
Haticeeeanne Roza16 benim de aynı şekil de nefes almaktan bile güçlük çekiyorum ilk defa bugün yaşadım bunu
Haticeeeanne Aydemi doktoruma yazdım ama henüz dönüş yapmadı internetten araştırdığıma göre sanırım bi çözümü de yok . Sizin baya erken başlamış ağrınız
Aydemi Haticeeeanne ben sordum kendi doktoruma. Bunlar gebeliğin nazı niyazı dedi normalmiş yani🥲🥲 belki de diyorum benim karnım çok büyümedi o yüzden içten içten sıkıştırıyor beni zibidi
Haticeeeanne Aydemi bana doktorum parol ata bilirsin dedi sıcak su uygulaya bilirsin dedi 🥹 evet bazen bacağını göğüsümün altında hissediyorum 😵💫
Aydemi Haticeeeanne siz yine de aıcak suyu çok kullanmayın kas yumuşatma etkisi olduğu için doğum kolaylaştıran yöntemler arasında.