Trldyg Doğum nisanım perşembe günü gelmisti
Pazar günü Doğum yaptım
Sancilwrim nisandan sonra sürekli vardı sürekli hastaneye gittim yalancı olduğu hiç bir Doğum belirtisi olmadığı söylendi yine pazar günü öğleden sonra sürekli gittiğim hastanenin dogumhanesine gittim nst çekildi hiçbir sanci görünmedi açıklık yoktu yine gönderildim içime sinmedi gittiğim yerde ultrason cihazı yoktu bakilmadi çünkü
Ordan direk araştırma hastanesine gittim
Açıklık 2 cm dediler çocuğun hareketlerini sordular bende çok hissetmediğimi söyledim ultrason uzun tuttu ve doktor açıkçası bende görmedim bu süre zarfında hareket ettiğini dedi fakat hickiriyordu🫠
Daha sonra hareketlerini azalması olduğu için yatış önereceğim dedi doktor
Neden hareket azalması olabileceğimi sorduğumda gelmek istediği için bazen hareket etmeyebilirler dedi
Daha sonra sancim nst de çıkmadı 15 dakika boyunca
Suni sanci ile seni 1 saat test edeceğiz bebek normal dogumu kaldırabilecek mi ona bakalım dediler imza vs attım
Ki daha sonra nst de sancilarim görünmeye başladı düzenli yüksek düzeyde sancilarim çıktı saat öğlen 17 45 di sancilarim göründüğünde daha sonra zaten bende hissetmeye başladım suni sanciya gerek kalmayabilir kendi sancilarin geliyor dediler açıklığa tekrar bakıldı 4 santim olmuştu
Daha sonra çocuğun suyunu açacaklarını söylediler kakasını yapmismi Bi bakalım hem Doğum da başlar yavaş yavaş dediler
Suyunu açtılar biraz canım acıdı uzun sürdü 🥲 daha sonra sancilarim nefes alamayak kadar yükseldi saat 20 00 civarı açıklık 6 santimi bulmuştu büyük tuvaletini yapar gibi ikin dediler tuvaletini yapman gayet normal olabilir yapabilirsin dediler korkma dediler bende afedersiniz ikinirken tuvaletimi istem dışı yaptım daha sonra doguma geldiler Doğum ani ikinmalar başladı evet çok zordu sancilar ikinmalar yapamayacagimi düşünüyordum artık Doğum 20 25 dakika kadar sürdü kesim dikisim olmadı bebeğim doğdu saat 22 15 de ayağa kalktım hemen zaten 12 saat sonra taburcu olduk ☺️☺️ Doğum sürecimiz güzel ilerledi bu kadar çabuk beklemiyordum 2900 kilo doğdu bebeğim şuan evimizde ikimizde iyiyiz