Ben ilk hamileliğimde doktor doğum kontrol hapını bırakınca 3 ay sürer hamile kalman demişti ben daha ilk bıraktığım ay hamile kalmışım. O kadar eminim ki hamile olmadığıma spor yaptım, alkol aldım vs… cahillik gençlik işte insan korunmuyorsa belki der önlem alır. Neyse benim regli olmama daha 1 hafta vardı benim ağzımda bir metal tadı gitmiyor, sürekli uyukluyorum, belim, kasıklarım ağrıyor. Ben en son sabah kusunca hastalandım üşüttüm sandık sağlık ocağına gittim ve doktora tüm bunları saydım. Bana baktı ve bana hocalarım bir hasta birbiriyle bağımsız bir sürü şikayet sayıyorsa o hasta değildir muhtemelen psikolojiktir diye öğrettiler dedi. Ben biraz kızdım ama bir yandan da ateşim yok, boğazım ağrımıyor ağzımın tadı bozuk diye doktora gelmişim gibi hissettim kendimi eleştirdim. Neyse bana mide için bir bulantı ilacı yazdı. Bir tanede belimin ağrısı için ağrı kesici verdi. Ben bu olaydan bir hafta sonra reglim geçikince doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Sonra aynı sağlık ocağına gidip durumu anlattım ve doktor özür dilerim allahtan ilaçlar hamilelikte kullanılabilir olanlardandı siz sağlıklı görünüyordunuz ama bir sürü şikayet sayınca psikolojik dedim geçtim her ihtimale karşı size gebelik ihtimalini sormalıydım demişti. Ağızda metal tadı hamilelik nedeniyle oluşan hormon belirtisiymiş. Ve hamileliğim böyle başladı ama 5-6 haftalık olup vücut kendini bu yeni duruma alıştırınca çok uyumak dışında bulantısız, ağrısız sızısız hiç şikayetsiz hamilelik yaşadım. Bazen atıp tutmadan insan bedeninin biricikliğini unutmamak gerekir. Sizin bilimsel değil dediğiniz şey tam aksi bilimsel olabilir ve illa beta çok artınca belirti olur dediğiniz zaman hiç belirti olmaz ve bu da bilimseldir. Bilimsel olan zaten tek doğru vardır o da şudur diye diretmek değildir. Bilimsellik koşullar sunar ve koşullara ve her kişiye özel açıklama getirir.