FKRKS29 Bat 19 du reglye 6 gün kala yumurtlama gördüm şuan yumurtlamanin üstünden 9 gün geçti , idrar testi negatif , ama regl olcak gibi kasik ağrım var, şişkinlik gaz uyku da yanında 🤦♀️ var mı böyle olup sonradan öğrenen umudum kesiliyo artık ama🤦♀️
Nurr_22_22 FKRKS29 ben en son Nisan 2021 de adet oldum 2 ay sonra hamile olduğumu ogrendim ama doktor kontrolünde Mayıs 14 olarak girdik kenarda köşede kalmış bir yumurta bizim kiz olmuş 🫣😂
FKRKS29 Gkces09 Yaa insAllah sadece ondan negatif çıkmıştır normal bat a göre baktım ben sana zaten yumurtlamadan sonra 12 gün atıyormuş biraz daha bekleyim bakalım olcak miyim
Kr6543 Yumurtlamadan 12-14 gün sonra test yapmalısınız bu da zaten aşağı yukarı adet gününüze denk geliyor
FKRKS29 Kr6543 anladım teşekkürler hiç normalde yumurtlama takibi yapmamıştım ama hiçte gecikmede olmazdı adetim bittikten 20. Gün sonra olurdum en geç o yüzden ama bakalim teşekkürler perşembeye kadar olmazsam tekrar test yapicam
FKRKS29 Nurr_22_22 yaa Allah nasip edince Bi türlü oluyo işte 🙈 Rabbim acısını göstermesin sağlıklı uzun ömür versin insAllah❤️
sehrengiz_8 FKRKS29 canım döllenme 10 günde anca oluşur rahme yerleşti Bhcg hormonunda artış gösterdi derken sen 14-15 günü bekle yumurtlamadan sonra
FKRKS29 sehrengiz_8 tamam insAllah adet olmazsan 14 gün falan yapicam❤️ hayırlısı ve sagliklisi ile vardır insAllah