Alyel Kizlar buz dolabim bozuldu herşey maffoldu yarın dolap bakicaz benim. Beyaz esyalar Arçelik ama 10senedir hiç yüzüm gülmedi Bosch düşünüyorum boş iyi diyorlar Şi ne düşünüyorsunuz bana bı akıl verin. Lutfen
Pamuk Alyel Beyaz eşya tamamen şans meselesi bende arcelikten çok memnunum annem de boschtan memnun değil:(
Hzzz Alyel bosch tan cok memnunum arkadaslarimda bosch kullaniyorlar.Örnegin bekleyen Sebze ve meyveler diger markalara gore daha gec bozulma oluyor
Esra-135 Alyel Benim de Vestel hiç memnun değilim tavsiye etmiyorum . Annem de bosh kullaniyor memnun 27-28 Senelik makinesini daha yeni değiştirdi kg az diye 5 kilogramdi . Yine Bosh aldı hala memnun . Canım Vestel ' den Uzak Dur Lütfen . . .
ayisigi12 Kesinlikle bosch bence. Tüm beyaz eşyalarım bosch ve çok memmunum. Siemens de düşünülebilir, aynı fabrikadan çıkıyor deniliyor
Kediannesi1 Alyel benim biraz aykırı olacak ama az duyulmuş olsa da Altus diyorum bochlara arçeliklere Samsunglara taş çıkardı köyden kayınvalidem sebze meyve gönderir 1-1.5 ay durur o sebzeler sararmaz bile yoğurt yapar koyarım ekşimez sulanmaz ama kime aynı sebzeden versem çürür gider bir değerlendirin düşünün bakmışken
Minigiim-vebenn52 Kediannesi1 aynen Altus bence de iyi çok pahalı şeyler almaya gerek yok bence gayet iyi yıllardır götürüyor
e_blue_sky_a Alyel bosh herseyim. Hemnunum. Bulaşık çamaşır buzdolabı. Hele mini fırını harika. Sadece ütüyü sevmedim bosh tan ütü almayın herkesin bozuluyor. Blender ı 1000 lik, harika… süpürge makinesi torbasız gayet iyi süpürür
sennose Benim de tüm esyalarim Bosch ve çok memnunum. Buzdolabında da meyve sebzem 3 haftaya yakın taze kalıyor. Soğutması da çok iyi içinde koku yapacak bir şey olsa bile koku kalmiyor yani. Tavsiye ederim.