Mucizemgeldi Sezeryan günü verildi Çarşamba için ama sancım nst de var sürekli kasılma var şimdi ben doğumu erkenden başlatmak istesem ne yapabilirim belki düzelir yada riskli olur mu çarşambaya daha var devlet takipliyim yürüyüş vs yapsam olur mu öneriniz neler ??????
Ugu324 Mucizemgeldi kesinlik normal doğum yapmaya urasmayin bebeğin ayaklari aşağıda kafası yukarda olduğu için ölume kadar yolu var
Yyemus Mucizemgeldi kabullenin sezeryanı lütfen bebeğinizi riske atmayın. Doğum şekli neden önemli anlamıyorum önemli olan sağlıkla kavuşmak değil mi?
Tuna5534 Mucizemgeldi bende aynı durumdayım ne yapacağımı şaşırdım yarın kontrolüm var dönmediyse bana da gün verecekler ilki normaldi normal istiyorum
birminikkizannesi Doğumu erkenden başlatmanız Allah korusun ama bebeğinizin ölümüne bile sebep olur. Makat gelişli bebek normal doğum olmaz ölümüne sebebiyet verirsiniz. Sakın böyle akılsızca bir şey yapmayın lütfen.
Mucizemgeldi birminikkizannesi bebeğim midem üzerinde doktor çok zorlanacağnı söyledi korktum aşağı insin istedim sadece aslında normal olamayacağını çok iyi biliyorum post görülsün istemiştim
Mucizemgeldi Ugu324 korktuğunuz için teşekkür ederim. Benim sadece istediğim aslında bebeğin biraz en azından aşağıda olmasıydı şuan o kadar çok mide üzerinde ki. Doktor biraz zorlanırız dedi korktuğum için riske aslında atmamak için tecrübelilerin fikrini almak istedim. Makat gelişli bebeğim normal dogmayacağnı biliyorum aslında.
Mucizemgeldi Yyemus benim ilk bebeğim de sezeryanla doğdu normal doğum istemiyorum aslında post görülsün istedim bebek çok aşırı yukarda eside yukarda doktor zorlanırız dedi ben sadece aşağı insin istemistim
Mmeelliikkee Mucizemgeldi pilates topu üzerinde dairesel hareketler çalışın , yürüyüş yapın , hatta bi arkadaşım yer siliyordu bezle yani normal pozisyon ve aşağı inmesi için zaten doğum başlasada sizi sezaryana alacaklarmış , sağlıkla kavuşun inşallah
Yyemus Mucizemgeldi anladım. Peki neden zorlanacaklar acaba bebeğin yukarıda olmasının ne önemi var kesip alacaklar sonuçta🤔 benim bebeğimde makat geliş ve sezeryan olacak yüksek ihtimal o yüzden merak ettim
Ugu324 Mucizemgeldi hayır benim amacım korkutmak değildi benim de makat gelisiydi hiç bir zorluguda yok inan kolaylikla alınır bebeğiniz doktor sizi korkutmuş bence
Mucizemgeldi Ugu324 teşekkür ederim. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü acayip korku ve endişe içersindeyim. Panik atağım var