Rabisaliiii Kızlar b3n 1 haftada hiç yemek yemek istemiyorum. Önceden deli gibi acikirdim ama şimdi migdem hiç bise almıyor. Hamileliğin başındada böyleydi..bu ay hiç kiloda almamışım. 🤔benim gibi olan varmi
Ozlemslk Rabisaliiii zorla yitiyorum resmen 🙄 yemek yemek için yiyorumm mecburen 😫 33 haftalık olduk bu gün 🥰 demek ki bu zamanlar böyle oluyor🙄
Betultaskin Rabisaliiii 33+0 ız çok acıkıyorum ama biraz yemek yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor 😭
Glmgkcmm Gariptir ki 'deli gibi yiyen ben sadece sabah kahvalti ve aksam yemegi yiyorum eskiden aralarda neler neler yerdim smdi ozellikle gunduzleri canim istemiyor 32+2 yim bende
Rabisaliiii Glmgkcmm aynn cnm.bnde zorla bile yiyemiyorum. Kontrole ne zamn gittin sen en son.bebis nasılmış.bm haftaya gitcem
Glmgkcmm Rabisaliiii ben en son 30+3 de gittim 1600 kilo 40 cm boyu demişti dokyor 33 de çağırdı tekrar haftaya gitcem bende sizde durumlar nasil
Deletedmom411 Rabisaliiii ben başından beri iştahsızlık oldu yemek yemek eziyete dönüştü ara ara bulantılarım devam ediyor ama hafifledi yinede istemiyorum yemek yapmak ve yemek mecburen yiyorum ve tiksiniyorum yerken :(( 32 haftada 3 kg alabildim sadece toplam