busduuk1914 Selam hanımlar, Çatlak oluşmaması için ne önerirsiniz? Lierac ve bio oil arasında kaldım.
Hzzz busduuk1914 bio oil kullandım fakat tüylenme benim için problem olmaz derseniz kesinlikle tatlı badem yağını öneririm
Yamani busduuk1914 hamileligimde hic bir urun kullanmadim ara aravyag surdum ve sifir catlakla doguma girdim. havami da atiyordum catlaksiz hamilelik gecirdim diye taki dogumdan 20 gun sonraya kadar. hamilelikte catlamayan ben dogumdan sonra catladim. asiri degil ama benimde catlagim var artik 😊 hava atamiyorum 😁
bdenerigokce busduuk1914 lierac kullandım tüylenme yaptı😂 ama daha da önemlisi belli bir süre sonra yeterli gelmedi ve bio oil ile devam ettim, memnunum çok şükür. Ben bacağıma da sürüyorum bazen belime bile çünkü bi arkadaşın beli de çatlamış
Altin23 busduuk1914 ya benim de ergenlikte aşırı kilo alıp vermekten dolayı göbeğimxe bacağımda çatlaklarım var baya. Şu an 7. Haftadayım nasılsa çatlafım diye bir şey kullanmadan ollur mu diyordum kendi kendime 😀 ama hindistan cevizi yağı ile kakao yağı karıştırıp kullanmayı önerdi bir akrabam bilemedim
Seherrr21 Ben ikinciye hamileyim canım sıfır çatlak oldu çok şükür ilk gebeliğimde şimdide yine aynı şekilde kullanıyorum lierac kremi çatlak oluşmuyo gerçekten ama ben her ikisinde de 10. Haftadan beri kullanmaya başladım yani geç kalmamak çok önemli
busduuk1914 Seherrr21 şu an 13. Haftanın içindeyim düzenli olmasada bi kaç haftadır kullanıyorum lierac ve bebek yağı. Artık düzenli kullanmaya başlamak istiyorum ama emin olamadım.
busduuk1914 Yamani hahahahah çok büyük bi şanssızlık olmuş ya 😂 ben ergenlikte bile çatlamış biri olarak çatlayacağıma o kadar eminim ki ne yapsam şaşırdım artık 😂
busduuk1914 bdenerigokce anlamında beli ve bacakları çatlamıştı o yüzden elimin yettiği her yere sürüyorum bende 😂 tüylenme konusunda çok korkuyorum ya. Pcosluydum zaten ekstra tüylenme yaşadım hep. Lazerle bitirdim hamilelikte geri çıktı felfena
bdenerigokce busduuk1914 ben geçiyor dedikleri için çok sorun yapmıyorum tüylenmeyi, normal yani o hormon yükselmesine
busduuk1914 bdenerigokce inşallah doğrudur ya erkek tipi kıllanma vardı tekrar o halime dönmek istemem hele ki evliyken 😂
okk busduuk1914 ikisinide kullandım düzenli şekilde üstüne su tüketimim de iyidir. Bakım her şey be yaparsam yapım son ay pıt pıt çatladı ne yazık ki