Ogretmen_17 Biraz hareketli yorucu bir gün geçirdim gün sonunda iç çamaşırımda değil ama peçeteye gelen hafif pembe bir lekelenme oldu. Düşük riski olabilir mi korkuyorum
YigitPoyrazMomm Ogretmen_17 lütfen acile gidin herkes hamilelegi aynı olacak diye birşey yok ihmal etmeyin lütfen.
eylulmihrasmom Ogretmen_17 hamileliğin hiç bir döneminde kanama normal değildir kimseyi dinlemeden lütfen doktora gidin
EUEUEU Ogretmen_17 yanı yazanlar cok haklı herkesın gebelıgı bir olmuyor benım 2 gebelıktete kahverengı leke gelmıstı yerlesme kanamasıymıs ama kırmızı ve pembe için durum boyle olmayabilir riske atmayın. Zaten gidiyomussunuz acile inşallah birşey yoktur korkutmayın kendınızı
Hnd_01 Ogretmen_17 bende 6 haftalıkken peceteye sildigimde gelen pembe çok az bir akıntı olmuştu.doktorum hemen iğne ve fitile başlattı.dusuk riski olabilir biz riske atmayalım kullan dedi.
Firstmomfirstchild Yerlesme kanamasida olabilir 5 haftalıkken ufak bi pembelik bende de olmustu ama bir sorun yok su an. Sonrasinda kanamam hic olmadı. Takip et daha fazla kanarsa doktora görün :)
BeyzaMerveAydmr Ben 7.haftadayım bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yoktu fakat bugün akşama doğru hafif bir lekelenme oldu kontrol ediyorum 2 saattir ufak ufak devam ediyor ama kasıklarımda ağrı vs yok doktora gitsem mi yarın kadar beklesem mi bilemedim
YigitPoyrazMomm Masalll_26 kızlar böyle şeyler ihmale gelmez doktora gidin normal değil herkes aynı olacak diye bir şeyde yok ihmal etmeyin lütfen.
Ogretmen_17 Acilden geldim bir sıkıntı yok dedi doktor. Herhangi bir tedaviye gerek yok dedi gönderdi
BeyzaMerveAydmr Acildeyim hala doktor ultrasonla baktı enfeksiyonun yüksek dedi idrar tahlili istedi onun sonuçlarını bekliyoruz şimdi de kanamayla ilgili bişey demedi henüz.. sanırım enfeksiyonla alakalı
Minikperi Ogretmen_17 düşük riski olabilir. Ben de 7 haftalıktım pembemsi akıntı geldi hamile olduğumu bilmiyordum ama test yapınca pozitif çıktı. Doktora gittim kese etrafında kanamalar var dedi ve progestan fitil kullandım. 12. haftada bıraktırdı. Korkulacak bir şey değil ama tedbir almalısınız. 🌸