Kukulikukuli12 dileksasmz deterjan abc 3 paket yumusatıcı yumos bebek 4 paket şampuanı Johnsons baby aldım. İlk bebeğimde de bunlardan memnun kalmıştım. Bu detarjan yumusatıcı şampuan bitince. E bebek marka baby me 5 lt alıyorum cok güzel ben begendim hemde 5 6 ay gidiyor bereketli. Şampuanda 8 9.aydan sonra uni baby kolay tarama olandan alıyorum 😇
Ay-Bek dileksasmz hepsi ecowel. Daha önce uni baby, mustela, dalin falan her şeyi kullandım. Ama hepsinde kötü içerikler var. Ecowel temiz içerikli olduğu için tercih ettim.
EbruBoluKaya Deterjan ve yumuşatıcı unibaby aldım yıkadım kıyafetlerini , şampuan ve bakım seti olarak mustela aldım kasımda doğum onları henüz kullanmadım
Busraa-aa dileksasmz bende bitene kadar onları kullanmayı düşünüyorum sonra hacı şakir beyaz sabun alıp evde rendeleyip kullanmayı düşünüyorum
Passions dileksasmz deterjan olarak durunun granül sabun tozunu aldım şampuan olarakta eyüp sabri tuncerin bebek şampuanını ve yağını aldım içeriği temiz
dileksasmz Passions ilk zamanlar konak olmasin diye mustela köpük sampuan dediler sabun bereketli uzun gidiyormuş
crazymommy Deterjan olarak çok önceden omo bebek deterjanı aldım şampuan hem dalin aldım hem uni baby. Ama dalinin kokusu çok güzel. Uni baby saç ve vucut yazdığı için aldım. Deneyeceğim artık