elham34 Merhaba kızlar 🙆Öncelikle Rabbim evlat isteyenlere evlat hamilelerede bebeğini kucağına almayı nasip etsin 😊(Amin) Kızlar 35+3 günlük gebeyim sağlık ocağında son kontrolüm yapıldı idrar yolu iltihabım olduğunu söyledi doktor ve kadın doğumcuma sormadan ilaç istemedim. Benim gibi rahatsızlığı olan anneler böyle bir durumda ilaç v.s kullandınız mı ?
Adaa elham34 merhaba bende 25 haftalık hamileyim şuanda genital bölgemde baya kaşınma oluyo bende nedenini bilmiyorum daha test yapılmadı ama doktora danışmadan sizde kullanmayın derim☺️
Eda_mustafa Kızlar doktorunuza gitmeden bişey kullanmayın. Bende de mantar çıktı.29 haftalık hamileyim. 1 hafta yatış verdiler. Bebeğe.geçmesin diye antibiyotik tedavisi,fitil ve alttan temizleme yapacaklar. Ama nolursunuz mutlaka doktorunuza gidin. Daha sonra çok acı çekersiniz.en ufak kaşıntı yeşilimsi akıntı gördüğünüzde gidin🙏 çoook geçmiş olsun🙏
NurDemir 30.haftamdayım bende de var canım.Tek kullanımlık bir ilaç kullandım monurol şase diye doktorum onu verdi,gebeler kullanıyor genelde.İhmal etmeyin hemen doktorunuza danışın.
Eda_mustafa Rabbim.şifa versin çook geçmiş olsun🙏bana sürekli serum takıyorlar. İğne yapıyorlar ve fitil. Ayrıca alttanda temizleme yapıyorlar. Benim ki çok büyümüş.