Halilesma Annebebek012 Chicco almayı düşünüyorum kızımda avent kullanmıştım 5-6 emzikten sadece onu tutmuştu bu defa tekte tutar ins diyorum ama tercihim kesinlikle Chicco 🥰 googleden bakın isterseniz Chicco kelebek model yazın çok şeker Minnoş bı emzik
ilaydakaya-21 Bende damakli diye biliyorum dudakları çok guzel yapıyor diye duydum ağız yapısını dpgrumu blmiyorm
Annebebek012 Minigiim-vebenn52 bende bimden almıştım fakat çoğu kişi yenidoğan almıyor dedi etrafımda da öyle 😏
Minigiim-vebenn52 Annebebek012 internette yuvarlak daha uygun yazıyor memeye benzediği için reddetme yapmıyormuş
KuzeyinAnnesi10 Annebebek012 ablamlar onu kullandı canım ben onlarla alışveriş yapıyorum onlar ne kullandıysa bana da onları öneriyorlar
Annebebek012 Halilesma bende avent dedim ama ona da bir bakayım ilk kızımda avent hariç hepsini denemiştim almamıstı bir tane olsun iyisi olsun bari
Annebebek012 Minigiim-vebenn52 evet bende ona bakarak almıştım ama avent alayım diyorum bir tane olsun iyisi olsun bari ama her bebekte bir değil tabi
Halilesma Annebebek012 avent de çok güzel gerçekten evet ama dediğiniz gibi bir bakın ona göre kararınızı verirsiniz bende cinsiyet kesinleşsij de alayım diye bekliyorum 🙏 😇