LavinsMom Seguemka ben kullandim idrar testimde enfeksiyon pozitiv cikti fitildenms. Sonra yanma kasinma yapti kuruluk falan. durdurduk. Her kesde farkli ola biliyor. Cogunun basina gelmis dün bir postda gordum
gamzecgr Seguemka ben 7 aydır kullanıyorum gebelik başından beri vajinal olarak bir kere bile enfeksiyon yaşamadım evde antibakteriyel sabun bulundurun fitili yapmadan önce elinizi onunla yıkayın.Enfeksiyon olmasını engeller
LavinsMom Seguemka evet aslinda cok iyi bisey ama malesef bana uymadi. İgnesin falan oldum fitili kotu yapti. Alerjik reaksiyon gibi biseymis . Umarim sizde yapmaz 🫶
Nursemom_ Ben de sabah öğlen akşam kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür kanamam olduğu için doktor vermişti
Kahverengi Seguemka sabah akşam kullanıyorum az bi lekelenmem oldu önlem amaçlı verdi ilk gebeliğimde kanam çoktu o yüzden ağızdan alıyordum kanama çoksa vajinal yoldan etki etmiyor
Seguemka Pamuk anladığın kadariyla doktor kanamanın az yada çok olmasına bağlı olarak ağızdan yada vajinadan kullanın dyr
Gamzeli63 Seguemka ben kullanıyorum canım erken doğum tehlikemden dolayı 25+1im ayrıca haftada 1 iğne de vuruluyorum