Yavru-kus Kbr-05 sabah 1 tane yedim elma sanki saatlik geçirdi gibi gece yatmadan 2 tane içiyorum zaten ama fayda etmiyor
Kbr-05 Yavru-kus o zaman doktoruna danışarak zofer alın en kuvvetlisi o bulantıya iyi gelen ilaçlardan. Elma benim tek yediğim şeydi o yüzden sık sık bulantım başlamadan yerdim çoğuna da iyi geliyor inşallah size de iyi gelir
aresinannesi1 Yavru-kus canım benim su bile durmuyordu midemde insan su içmeyi özler mi ben özledim diye ağlıyordum zofer kullandım kemoterapi gören hastalara tedavi sonrası verilen ilaç çok etkili her doktor önermiyor ama napacaksın çaresiz kalınca kullandım
Zehraargan Yavru-kus İlk haftalar ben de öyleydim. Prilam fayda etmiyordu, hastaneye gidip zofer serum takıyorlardı o bile fayda etmiyordu ama prilamı kullana kullana alışıyorsun ve bulantını hafifletiyor. Tavsiyem prilamı kullanmaya devam et olmadı zofer kullan
aresinannesi1 Yavru-kus ona bir şey diyemem canım ben çok çaresiz kaldığım için mecburdum ağlıyordum susuzluktan ama seruma da zofer koyuyolar ki
Zulalg Yavru-kus 29. Haftadayım😂 hiç geçmedi bulantım hala son hız devam 15 dk önce kustum yine. 6. Haftadan itibaren yakamı bırakmadı ne yazıkki. Prilam, medpamit, zofer.. hepsini kullandım. Zofer damardan aldığımda birazcık kesiyor. En güçlüsü de o