Kumru_6694 Arkadaşlar daha önce postlar açıldı biliyorum da SS almıştım bulamıyorum. Elinde hazır listesi olan buraya paylaşabilir mi çantamı toparlamaya yardımcı olursanız sevinirim 🫶🏼
hulyaca Kumru_6694 Bu benim listem ekleme çıkarma yaparsınız siz de ☺️☺️🌺 Hastane Çantası 💼 [ ] 2 gecelik [ ] 1 pijama takımı [ ] Fotoğraf çekimi için elbise [ ] Taç 👑 [ ] Terlik [ ] Çorap 🧦 (biri uzun biri kısa) [ ] Depend [ ] İç çamaşırı [ ] Gümüş kapak [ ] Makyaj malzemesi 💄 [ ] Şarj aleti [ ] Powerbank [ ] Diş fırçası 🪥- macunu [ ] Tarak [ ] Korse [ ] Kirli poşeti [ ] Sıcak su torbası(sütün gelmesi için) [ ] Kayısı hoşafı [ ] Islak mendil [ ] Kâğıt havlu Bulut ☁️ için ; [ ] Hemşireye verilecek takım [ ] 3 yedek takım (eldiven,çorap, şapka, iç zıbın setli) [ ] Fotoğraf çekimi için isimli tulum [ ] İsimli müslin örtü [ ] Battaniye [ ] Biberon 🍼 [ ] Emzik - emzik askısı- kutusu [ ] Bebek bezi [ ] Islak mendili [ ] Alt açma bezi [ ] Ağız bezi [ ] Puset örtüsü ve minderi [ ] Kapı süsü [ ] Dağıtmalık anahtarlık [ ] Fotoğraf çekimi için aksesuarlar
Kumru_6694 aslanprenses_ yok canım ya burda adetli olarak paylaşım yapıyorlardı o listeden istiyorum. İnternette aradığım liste yok parça parça 😁
Kumru_6694 hulyaca canım şimdi çantamı yaptım senin listeye bakarak da bişey sorucam bu kayısı hoşafı ne işe yarıyor süt için mi