Sedefibrahim Kızlar sezeryan öncesi sakinleşmek için ne yaptınız pazartesi sezeryan olacağım spinal kalbim pır pır atıyor korkuyorum da ilk gebeliğim sakin olamıyorum bir türlü düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor anlatamam bir heyecan var ama korkuyla karışık siz nasıl atlattınız
BirazbundanBirazondan1 Sedefibrahim bebeğini göreceğin ana odaklanın dünyanın en güzel bebeğini göreceğim diye girin. Gerçekten öyle oluyor birden bak bebeğine diyorlar. Bunu düşünün rahat olun
Osi30 Sedefibrahim inanki endişe edeceğin hiç bir şey yok doğuma girdikten 10 dk sonra bebeğini göstercekler sana.sonra dikişlerin atılacak bi bakmışsın odandasın yanında bebeğin.herşey o kadar hızlı ilerlicek ki sen bile şaşıracaksın.ben 1 ay önce sezeryan doğum yaptım merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.
Slnaycn Sedefibrahim benim ilk doğumum normal 2. Sezaryen oldum salı günü. Normal olunca sancı geliyoe falan anlamadım aslında ama salı günü ameliyathaneye girince bir ürktüm gibi oradaki hemşireler doktorlar espri sohbet falan kafam dağıldı sonra doktorum yaptığı her aşamayı söyledi hemşire elimi tuttu falan sonrada oğluşum doğdu 👼 hiç kendinizi kötüye odaklamayin onlar işin uzmanları ve sizi rahatlatiyorlar 🥰
Sedefibrahim BirazbundanBirazondan1 ay inşallah Allah razı olsun sizlerden yorum almak motive ediyor beni çok fazla çok teşekkür ederim 💕
Zeynep_ze Osi30 karnınıza bastırma oldu mu acaba acılı bir işlem mi olduysa birde mesela bir ay olmuş ya böyle sonuçta sezaryen bi ameliyat öyle ağrınız kaldı mı işlerinizi yapabiliyor musunuz ağrılarınız ne zaman geçti bir sürü soru var benimde kafamda 😂😂
Osi30 Zeynep_ze karnıma bastırmadılar yada bastırdılarsa da bilmiyorum uyuşuktum hiç bişey hissetmedim.1 buçuk hafta kadar yataktan kalkarken falan ağrılarım oldu zorladı beni sonra yavaş yavaş geçti.şuan hamilelik öncesi halime döndüm bile herşeyimi kendim yapabiliyorum herhangi bir ağrım falan yok.
Zeynep_ze Osi30 ayy çok teşekkür ederim benimde nerdeyse 25günüm falan var ama sürekli rüyalarıma giriyor ilk başta sabırsızdım zaman geçmiyor diye şimdide korku kaplıyo içimi😊😊
Osi30 Sedefibrahim gelip uyuşukluğunuz tamamen geçti mi diye kontrol ediyorlar eğer geçtiyse yürüyüşe çıkarıyolar 2 saat falan sonraydı sanırım. Onlar size 1 tur eşlik ediyo sonra ailenizden birileriyle sürekli yürüyüş yapmanız gerek.ne kadar çok yürürseniz o kadar hızlı toparlarsınız.ben hastanede 1 gün kaldım ertesi günü taburcu oldum ve evime geldiğimde desteksiz kendim yürüyebiliyordum.
Osi30 Zeynep_ze hiç korkma anın tadını çıkar bol bol fotoğraf video çeksin yakınların sonra izlemesi çok keyifli. Çok rahat bir doğum geçireceksin eminim buna sende inan 🌼
Zemos1234 Rabbım kolaylıkla geçirmeni nasip etsin benim 3 ay sonra beşinci sezaryan olacak riskli ama kötü düşünmüyorum güzel olacak inşallah
Stella55 Sakinleşemedim ağlama krizine girdim sakinleştirici yaptılar. Doktor ameliyattan çıkıp kapıda eşimle konuştuğunda, uçurduk onu demiş benim için 😅 Şimdi düşündüğümde gülüyorum hiç endişelenmeyip sonrasına odaklanın her şey öyle güzel ki