Demetgk 3 aylık hamileyim 2 buçuk aylıkken dışarda ciğer yemiştim şimdi bi yazı okudum hamileyken ilk 3 ay onerilmiyormus çok üzüldün doktor kontrolünde de soracağım ama bir kere den birşey olur mu acaba 😭
Duyguanneoluyor Demetgk ben sürekli yiyorum canım kurban bayramında öğrenmiştim hamile olduğumu 5 haftalıktı kızım dalak ciğer o kadar çok yedimki hala da yiyorum doktorum çok faydalı olduğunu yememde bi sakınca olmadığını söyledi şimdi 5 aylık olduk bi sıkıntı yok Allaha şükür 😘😘
Yalinn8 Demetgk bi kereden bise olacagini sanmam,sıklıkla tuketilirse iyi diil die biliyorum, cunku A vitamini iceriyor, A vitamini yuksekligi de iyi bise diil, dr umun acikladigini anladigim kadariyla aktarmaya calistim
Mela Demetgk bende işkembe yedim sakatat yenmiyormus ama bişey olmaz canım ben 27 haftaligim bi sorun cikmadi
Burcinn00 Pişmiş ciğerde sıkıntı yok canım bende yiyorum onu çiğ olarak ellememen gerekiyor kanına felan
Demetgk Ya googla biraz araştırdım önermiyorlar yüksek oranda A vitamini içerdiği icin hepinize teşekkürler cevap icin
Goncaaa Temiz olduğuna inandığınız yerde yiyebilirsiniz bana doktorum öyle demişti tabi aşırıya kaçmadan