Ozlem5354 elisa38 boğaz, göz ,kulak ,damak ve burunda kaşıntı oldu mu? Ara ara burnum tıkanıyor ve nefes alamıyorum aşırı kötü durumdayım.
xbebegimx elisa38 37+3 oldm 2 gundur bnde de basladi gece birden nefessz kalarak uyandm bu haftalarda daha raht nefes almamiz gerekiyor aslinda ama niye bole olduysa nefesim yetmiyor sanki
himne_ elisa38 şok marketlerde burun bandı var ben aylardır ondan kullanıyorum o olmadan gece nefes alamıyorum tavsiye ederim epey açıyor burnu
Medine21- Bende üç hafta önce bir üşüttum o gün bu gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum 37 haftalık oldum
Ozlem5354 elisa38 benim alerjik rinit 😬 sinüzitte tetikliyor beni ne yapacağım bilmiyorum aşırı zorluyor. Sizin gebelik nezlesi de olabilir öyle bir şey de varmış.
elisa38 Ozlem5354 yaa benimde sinüzit var ama yeni başladı kapanmaya buda beni sinirli yapıyor uykusuz kalınca horlama da yaptırıyor
Ozlem5354 elisa38 rabbim şifa versin herkese 🤲🏻 Bir yerin ağırsa yine bi şekilde gidiyor ama nefes alamamak çok zor bir de hamile olunca resmen panik atak geçiriyorum nefesim daralıyor daha beter. Doktora gittin mi sen ?
Ozlem5354 elisa38 Kbb gittim antibiyotik alerji ilacı birde burun yıkama solüsyonu vermişti 2 hafta önce ben geçince bıraktım tekrar burnum tıkandı bi görünün bence
Ozlem5354 elisa38 en azından burun solüsyonu verse o bile rahatlatır. Az kalmış sizin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻♥️