Melisamuhammed_2007 Cinsiyete ilk erkek denilipte sonra kız çıkan oldumu cinsiyeti başka bı doktorda öğrendik haftaya kendi doktorumda randevum var o ne diyecek bilmiyorum
Askeryareni Melisamuhammed_2007 14 haftalıkta kesin erkek dedi 19 haftalıkta gittim kıza benzıyor dedi 😂 daha belli degil 23 haftalıkta bidaha gidicem detaylıda net belli olur dedi
Nur_bhc Melisamuhammed_2007 bende bunu çok merak ediyorum önce erkek dedi devlette bir hafta sonra gel dedi gittim kız dedi ama makine çok eski özele git dedi özel de kendi doktoruma gittim bu gün ona da devlette kız dediler kız mı dedim hayır net bir şekilde kız diyemem dedi biraz daha bekleyelim dedi kafam aşırı karıştı 😅 ilk çocuğum şuan ne kızım ne oğlum var ama belirsizlik tuhaf oluyor😅
Gln1992 Melisamuhammed_2007 bana kendi doktorum 16 da erkeğe benziyor dedi 17 de kesin kız dedi 20.hafta da detaylıya girdim perinatolog kesin erkek dedi hala emin olamıyorum 🫣
Kbra5454 Melisamuhammed_2007 benim 30. Haftama kadar hep kız denmişti 2 hafta önce erkek olduğunu öğrendik
Nur_bhc Kbra5454 bu nub teorileri falan ya onlara attınız mı hiç onlar ne dedi attıysanız yorum olarak 😅
Vuralelif Kbra5454 13.haftada kesin kız dedi doktorum 3 çizgi var dedi erkeğe dönebilir mi acaba sizin ultrason fotoğrafınız var mı 17.haftaya ait
Melisamuhammed_2007 16.haftada özelde erkek denildi banada 18. Haftada kendi doktoruma gittim emin olmadığı söyledi bişey demedi o yüzden 1 ay sonra geldiğinde öğreniriz dedi haftaya gidicem eğer kız derse tüm dengeler değişir 😅