Mineartcc Merhabalar. Hangi vücut nemlendiriciyi kullanıyorsunuz? Doktorum bio oil onerdi fakat biraz araştırmak istedim. Memnun kaldığınız önerebileceğiniz markalar neler?
Mrv4 Mineartcc bıo oıl yağını kullanıyorum gratısten aldım ozellıkle kaşıntım çok oluyor daha 3 aylığım ama karnım şişince kaşınıyorum cıldım kuru olduğu ıcın onunla masaj yapıyorum ve dırek kesiyor çok güzel yumuşacık yapıyor gobegımı
eylmz Mineartcc Hindistan cevizi yağı ve lierac kullanıyorum ama daha çok Hindistan cevizi yağını kullanıyorum 23.haftamdayım
mervisk Mineartcc Lierac ve Bio oil kullandım ama hiç fayda etmedi epey çatlak oldu sanırım kisiye göre değişiyor bu durumlar
Mineartcc Mrv4 yaa benimde daha çok goguslerim kaşınıyor doktorum karin ve göğüse sür dedi ,madem dediğiniz gibi ben de deneyeyim . Teşekkürler
Mrv4 Mineartcc aynı benımde öyle göğüs ve karın kısmı aşırı kaşınıyor yanı suanlık memnunum vücudunu hep yağ ile nemli tut çünkü cildimiz kuru o yüzden kaşıntı cpk oluyor maalesef
Biannebikuzu Aynısefa balsam kullanıyorum canım ilk doğumda sıfır çatlak . Ama sezaryen sonrası maalesef dikme gerdirmede mahvettiler