KuzeyinAnnesi10 Laleli-20 ben memnunum çok güzel yumuş yumuş hatta yelek ve kundak da ördüm bebek için 🥰
YuvarlanamayanPaanda Laleli-20 hamile olmadan önce öylesine ördüm diz battaniyesi olarak kulanıypruz güzel sıcak tututor elimde var öreceö üşeniyorum bebeğe
Mutlulukkk KuzeyinAnnesi10 yaa bende yelek ordum ama benmki cok buyuk oldu, vdeoya bakarak yapmama ragmen yani, neden oyle oldu, anlamadm 🙄 cocugum bebekken degil 10-15yasindayken gyebilecek boyutta yani 😂 siz kac sıra yaptiniz ?
YuvarlanamayanPaanda Mutlulukkk puffy ip iki çeşit canım benım elimdede var o nette yapanlar küçük delikli olanla yapıyo4lar bende denedim kocaman oluyordu bıraktım 🤣
KuzeyinAnnesi10 Mutlulukkk sarmasını hatırlamıyorum baya oldu hamile değildim ben ördüğüm zaman 🥰😂😂 1 karış kadar hesaplayarak yaptım ben canım.
Mutlulukkk YuvarlanamayanPaanda yook kz aynisini aldm ama cuval gbi oldu mubarek. Battaniye guzel oldu mesela ama yelek cok buyuk 🙄
YuvarlanamayanPaanda Mutlulukkk puffy fine var o küçük değil benımki normal puffy kadının ölçüsünde başladım ben giydirdim örseydim kesin
Laleli-20 YuvarlanamayanPaanda elle örülenden bahsediyorsunuz demi bende ondan yaptırmayı düşünüyorum da