Gullll2505 2 saat önce 37. Haftamda dikisim alındı asla abartıldığı kadar acılı bir işlem değil 2 dk sürdü hatta sadece bi alet var açmak için o bi tık acıttı ama kasmamak lazım sonra nst ye alınıp çıktım
YasminMtl Gullll2505 Ben de çarşamba günü aldıracağım dikişlerimi.O yüzden bu yazı bana moral oldu:) Ben dikişten dolayı çok fazla enfeksiyon yaşadığım için ve bebekte şu an için yukarda olduğundan doktorum 35+2 yken alacak.Sonra normal doğum bekleyeceğiz.Geçmiş olsun size de.Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻
Gullll2505 YasminMtl rahat olun morel verdiysem sevindim cidden çünkü ben hep kötü yorumlarla karşılaştım ve çok korkarak gittim doktor ipini görmek istermisin dedi qldiniz mi bitti mi hocam dedim çok şaşırdım benim de normal olacaktı fakat çatı kemiğim darmis o yuzden sezeryan olucam Amin inşallah sizde🥰
Gullll2505 mother2 serklajliydim dikislerim alındı çatı muayenesi oldum kemiklerim darmış ve sezeryan olman gerekiyor dedi doktor 3 gün sonra nst de sancim çıktı ve açılmam olmuş bebek kanala girip sıkışmasın diye 1 saat içinde kendimi ameliyathane de buldum şükür problemsiz geçti doğum
mother2 Gullll2505 ayy inşallah ben de sağ salim alabilirim kucağıma bebeğimi hayırlı olsun sahada allahim acısını gostermsin
Gullll2505 mother2 Amin canm saolasin alırsın inşallah Rabbim hayirla sağlıkla kucağına aldirsin kac haftan var doğuma