BurcuCanKorkmaz arkadaşlar progestanı fitil olarak kullanıpta uyku hali miğde bulantısı yaşayan varmı ?
mcansum BurcuCanKorkmaz oral kullanımda varda fıtıl olarak yan etki gorune gormedim pek.. sende mi var yoksa
Mimoza BurcuCanKorkmaz ben kullandm ama agızdan değil 15. Haftaya kadar o yüzden bu şekilde yan etki görmedim
Hulya00 BurcuCanKorkmaz bende kullandım 10 gün boyunca ama bende bir etkisini yaşamadım belkide farketmedim bilmiyorum ama bende bir etkisi olmadı zaten fitil olarak kullanımda degilde agızdan alındıgı zaman uyku baş dönmesi mide bulantısı yapıyormuş
mcansum BurcuCanKorkmaz ben butun etkilerini gormustum hastanelik olmustum bırakmıstım ama cok etkili bi ilac tabı ben oral kullanıyordum tabi kol uyusması goz kararması nefes darlıgı devam ederse kesin diğerleri normal belirtiler
renes 7 haftalık hamıleyım dun kahverengı sümüksü akıntı geldı doktor kese yanında kanama tespit etti progestan ignesını verdı bı hafta vurul hergun pazar gel dedı bu durumu yasayan varmı ? Korkuyorum
Havvakml renes canım benim de aynı haftada kanamam oldu o haftalarda genelde oluyor çok şükür geçti. Eğer bebek sağlıklıysa hiç bişry olmaz korkma
Ikrmels Bn de kullanıyorum fitil olarak sıkıntı olmadi bende reçeteyi okudum uyku yapıyormuş hatta kutunun üstünde ilacı kullandığında araç şirketin diye yazıyor bence reçeteyi bi kontrol et
Damla-bartu 3aydır kullanyrm 1 ay içtim 2 aydır fitil sabah akşam ama fitilde bi yan etkisi olmuyo doktorda aynı şeyi söylüyo bence senin uykun ve baş dönmen hamilelikten olabilir normal
Teonam BurcuCanKorkmaz uyumadan önce yapıyorum ben o yüzden bir şey anlamıyorum , sen ne zaman yapıyorsun ki ?
BurcuCanKorkmaz Teonam bende uyumadan önce yapıyorum kuzum ama aşırı miğde bulantısı yapıyo ve uyku hali
Serraaa Ilk zamanlar agır gelsede alışıyo ınsan ben oral alıyorum fitil olarak kullanamıyorum zaten ama zaman gectikce midemi yakmaya başladı ilac
CansuCaTurkmen Progestanı 4 aydan fazla kullandım ama fitil olarak değil günde iki defa içiyordum hatta bildiğim kadarıyla etkisini çok hissedenlere fitil olarak veriyolar. Bende mesela sadece başdönmesi yapıyordu.
Evinaram Bende ilk üç ay iğne olarak kullandım şuan fitil olarak kullanıyorum maalesef bende uyku yapmıyor tam tersi uykusuzluk yapıyor 6 aydır uyuyamıyorum 😢
Esraselcuk Bende kullanıyorum doktorum fıtil olarak yan etkisi olmaz dedı hamilelik den bende sızın gıbıyım cok uyuyorum mıdem cok bulanıyo bas donmesı bu bebegın yaptıgı etkı oldugunu soyledı 😊😊