nurcan05 Damlacaa patlıcan musakka, pirinç pilavı, turşu ☺️ çok zor geliyor yemek yapmak sürekli uyumak istiyorum 😚
aslanprenses_ Damlacaa ben arpa şehriye salatası yapacağım sağlıklı 😇 yanına da çay yeter diye düşünüyorum 😇
Damlacaa nurcan05 ah sorma ya kafam kalkmiyo yastiktan halsizim uyumak istiyorum surekli biri karnimda biride evde iki bebe tukendimmmm 🫠🫠🫠🫠
Sosisligunlerr Damlacaa Evdeki bebişe erişte çorbası yaptım hazır. Karnımdaki bebiş ve kocama ne yapsam kararsızlık içinde kararsızlık 🤣🥴
Damlacaa Sosisligunlerr eristeyi normal yagda yap sizede ustune sarımsakli yogurt bi de yag kızdir mis gibi olur bacim benimde kolaya kactigim gunlerde yaptigim Tarif 😀
KuzeyinAnnesi10 Damlacaa biber dolması sarma bide kıymali börek yapmayı düşünüyorum böyle çay saati gibi geçsin bugün 🥰
Sosisligunlerr Damlacaa valla mesajını geç gördüm bacım 🤣 erindemdim kızartma kizarrttim bolca kızartma ve domates sosu da yanına 🤣 iyi oldu tabi Ocak battida neyse 🥴🥰
nurcan05 Gizemd-01 kocamın yaptığı menemen patates kızartması 😅 balıkta kokar midem kötü oluyor dışarıda yiyorum çok severim