Sevgi1985 karanmom eğer sadece muayene ise izin verin bebek de bir sorun yoksa doğumu başlatmak zorunda değilse yol için başlattırma ne alakaymış öyle yani sancın pat diye 5 dk düşmez ya 1 saate yetişirsin mutlaka
Sevgi1985 Suzandefne canım ilk doğum kolay zor anlamıyorsun zaten zor kolay anlamadan bitiyor 2. De ilk korkudan olup bitiyor 3. Bana zor geldi ☺ ama bilinçli oluyorsun
Tatar59 Annesiiiii_ acı değil o ya. Çıkarken ne hissettiğini anlamıyorsun ikinmaktan sancisindan. O çıktıktan sonra bitttiiiii. Bı de plasenta için ikiniyorsun ama o çıkıyor zaten zorlamıyor bebek gibi değil. Sancılar da bittiği için rahatsız
hayalim35 Merve1531 özellikle doğru ıkınma çok önemli ve sancı geldikçe derin nefes almak hafifletiyor 🌸
Tatar59 umudumsun35 Valla hicbisey anlamıyosun. Hayal meyal hatırlıyorum ben doğumu. İkinmaktan heralde kafam güzel olmuştu sarhoş gibiydim. İkindim kesildi bebek çıktı plasenta çıktı dikildi. O an biseyler oluyo vücudun yapiyo zaten kendi kendine. Sen sadece doktorunu ve ebeni dikkatli dinleyip ne derlerse yapacaksın. Harfiyen uy onların dediklerine. En kolay şekilde kucağımıza alırız inşallah 🤲
Tatar59 karanmom benim de aynı şekilde çatıuyenesi sırasında uyardı ve dougmu baslattim yarın doğuma gelir gibi hazırlıklı gel dedi. Ertesi gün benim sancılarım gelmiş ama hissetmiyorum ben. Nst de sancı 100. Yavaş yavaş regl ağrısı gibi hissettim. Açılma da ilerledi yavaş yavaş. 6 6 buçuk cm olunca suyu patlattı. Ondan sonra sancılarım baya bı şiddetlendi. Yarım saat sonra yine muayeneye alındım. Artık burdasın bebek geliyor dedi 8 cmi geçmiş. Doktor geldi dogurdum bitti ☺️❤️
Tatar59 Tatar59 böyle yazınca da zart diye dogurmusum gibi olmus 😅 sabah 9dan sonra hastaneye gittik. Gece 23.22 de bebeğim doğdu.
veramommy Kızlar bende 39+5 im kendi sancımı bekledik ama gelmiyor bir türlü 40 olunca suni sancıyla doğum başlatırız dedi 2cm açılmam da var, suni sancıyla normal sancılar arasında fark var mı? Spinal normal doğum yapan var mı?
umudumsun35 Ay Valla arkadaşlar Allah herkesin yardımcısı olsun ınsallh kolay değil ama değer…Rabbım tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin illaki unutulur gider bu ağrılar.5 yıldan sonra tüp bebekle hamile kaldım herseye razıyım ne kadar korksamda.elbet bunun da üstesinden geliriz insallh Allah büyük🤲