minik_kurabiyeee Gamzeacis amin inşallah biz daha bir şey almadık bakalım alacağımız zaman kaç tl tutacak🤦🏻♀️
Gamzeacis minik_kurabiyeee herşey o kadar pahalı ki biz eşimle bu şekilde ilk büyük parçaları alırsak daha rahat olur diye düşündük bir ana kucağı almak istiyorum büyük olarak o kaldı onu da mamma düşünüyorum ama karar veremedim
minik_kurabiyeee Gamzeacis evet büyükler bitince büyük yük kalkmış oluyor da kasımda bizde başlayacağız inşallah
Gamzeacis eylmz aaa çok teşekkür ederim kasım indiriminde düşerse alıcam . Aslında satıcı mamma diye babyfox düşündüm ama yorumlardan sonra vazgeçtim
Sweety11 PapatyaAnne_ Daha hiçbişey almadık çünki ilk bebeğimde kızdı biraz ablasından yararlanıcak ben yelek başladım kayınvdemde battaniye örecek ama acaba neler almalıyım tamda bi fikrim yok
Seyma5461 PapatyaAnne_ önce büyük şeyleri halledelim dedik bebek arabası ve beşiğini 9 haftalikken aldık elektrikli ana kucağını aldık şarjlı burun aspiratörü nebulezator hem kulak hem alından ölçüm yapan ates ölçer küvet seti şampuan ve pişik kremi incia markası tercih ettik onlarida anne bebek çantası organizerler yenidoğan kıyafetleri muslinler ve bı kaç tane oyuncak aldık
dilekk11 PapatyaAnne_ elele madre park yatak aldık. Güzel kumaşı filan almak isteyenlere tavsiye ederim. Kıyafetten İnternet indirimleri kovalıyorum. Bir tane nevresim takımı aldım. 4 5 takım yeter herhalde ? Bebek arabası YOYKO ULTİMATE almayı düşündük. Kullanan satın alan bilen var mıdır ?
Gamzeacis dilekk11 birinde gördüm çok hantal tekerlekleri kocaman kaba duruyordu tabi tercih sizin kullanan birilerinden öğrenmek lazım 🌸
PapatyaAnne_ dilekk11 ben kızımda kullanıyorum bu ikinci hamileliğim yoyko ultimate Hepsiburada almıştık 2 yıl önce
dilekk11 Travel sistem olup hantal olmayan bir model marka var mıdır acaba? Aslında ben hep kendi aracımızı kullanıyorum bagajı da geniş. Bana hantal araba avm veya çarşıda filan sorun olur mu sizce?
Gamzeacis dilekk11 Bnde kullanmadığım için yorum yapamıyorum aslında ama her yere de araba ile gidilmiyor biz bagi nonofold3 aldık daha kibar gibi geldi bize yani katlanınca valiz gibi çekilebiliyor ağırlığı konusunda fikrim yok ☺️
Tatar59 PapatyaAnne_ bime a101e indirimli ürün gelmişti ordan bir iki kıyafet aldım bide nevresim takımı aldım o kadar. Daha alışveriş için erken gibi geliyor. Ama ilk bebekse erken değil yavaş yavaş alınca anca yetişiyor. Bizim ikinci sadece kıyafet alicaz sayılır o yüzden Aralık gibi alırız diye planladık.