minik_kurabiyeee PapatyaAnne_ 20+5 haftaligiz daha alışveriş başlamadık ama bu aydan sonra başlamayı düşünüyoruz
Gamzeacis PapatyaAnne_ 20 haftalığım bnde büyük parçaları aldık odası bebek arabası park yatak indirim denk geldikçe de kıyafet türü şeyler de aldım biraz malum bugünn aldığımız yarın zamlı oluyor
Hayriyekrc48 PapatyaAnne_ 20+2 olduk ufak tefek şeyler aldım henüz A101 gelen indirimli ürünlerden bugün de bime yorgan yastık falan geldi teyzemiz de onları alacak. Nerde uygun bulursak almalıyız son aylara bırakırsak bence pişman oluruz fiyat konusunda
Eymenmomm PapatyaAnne_ Daha hiç birşey almadım abisinden kalma hiç giyilmemiş bir sürü takım var o yüzden hiç acele etmiyorum son aylar biraz biseyler alırım hevesimden o kadar 😊
minik_kurabiyeee PapatyaAnne_ aynen vallaha ama stres de olamıyorum değil yetisecek mi zaten gün geçtikçe her şey aşırı zamlaniyor😏
minik_kurabiyeee Gamzeacis odasını nereden aldınız bende oda takımı falan araştırıyorumda ve nasıl bir tarz aldınız büyüyen beşik mi Montessori mi
PapatyaAnne_ Gamzeacis aynen herşey ateş pahası olmuş küçücük kıyafetler 300₺ 400₺ önceden LCW uygundu şimdi orda da zor anca şu uygulamadaki kuponlar oluyor o da denk gelirse 😶 Allah yardımcımız olsun
PapatyaAnne_ minik_kurabiyeee doğru her şeye zam geliyor uygun mağazalar da az civil biraz uygun onun ürünleri de kalitesi nasıl kıyafetleri
PapatyaAnne_ Hayriyekrc48 aynen şimdiden yavaş yavaş indirim oldukça almak gerek sonlara doğru hem biz zorlanıyoruz hemde fiyatlar bizi zorluyor ☺️
Gamzeacis minik_kurabiyeee Montessori tercih ettim Almila mobilyadan aldık ama henüz gelmedi iki hafta sonra gelecek
minik_kurabiyeee Gamzeacis evet bende o şekilde istiyorum mağazaya gidip bakamadım daha ama İnternetten bakıyorum da tam hoşuma giden bir şey olmadı şuan
Gamzeacis PapatyaAnne_ evet Rabbim yardımcımız olsun indirimde bulduğum herşeyi almaya çalışıyorum açıkçası a101 ve bimden de nevresim oyuncak türü şeylerini aldım
yarendt PapatyaAnne_ her şey çok pahalı bende araştırıyorum hm den bir takım aldım 280 tl alt üst birde 1 poşet eski kıyafet götürdüğünüzde markası önemli değil %15 indirim uyguluyorlar bence daha avantajlı oldu LCW ye falan göre
minik_kurabiyeee PapatyaAnne_ evet yaaa ben yani civili öneriyorlar aslında lcw ye göre falan da uygun çünkü civilden lcw den almayı düşünüyorum ama bakalım yani bi takım bile 300 tl olmuş 🤦🏻♀️
Gamzeacis minik_kurabiyeee Bnde internetten baktım fiyat aldım İnegöl de eşimin kuzeni mobilya işinde ona sorduk o şekilde tercih ettim inşallah memnun kalırız
Gamzeacis minik_kurabiyeee civil hepsiburadada bayağı indirim yapıyor bana da güzel diyenler oldu bişeyler aldım kumaşları güzel yıkanınca nasıl olur bilemiyorum ☺️
minik_kurabiyeee Gamzeacis inşallah 🌺 benimde istediğim tam bu şekilde inşallah içime sinen bir şey bulabilirim