Deletedmom_112 Aybarssmom_ artış aldım şardonlu olsun sıcak olsun diye çok ince geldi karnı sıkı altı bol değişik bişey iade ettim penti ve e bebek e ince çorap gibi demişlerdi kış geldi bende bulamadım bi
Aybarssmom_ Deletedmom_112 ben onun termal tayt olanını aldım fena değil aslında ama şuan için çok sıcak o da 🤦🏻♀️
__mom1 Penti çorap gibi. Artış fena değil ama kalite beklemeyin giyiliyor yine de. Defacto penye tayt fena değil fiyat performans En iyisi oysho ama bütçe ayıracaksanız eğer. Fiyatını hak ediyor. Benim aldığım denediğim bunlar
__mom1 Aybarssmom_ ben de son 3 ay oysho aldım çünkü başka bir şey giyemiyorum artık hemen göbeğim büyüyor her hafta bedenim değişmeye başladı 30lu haftalarda
Dileksue Aybarssmom_ artış aldım memnun kalmadım penti aldım üstüme uzun giydiğim için rahat ettim en azından kalmıyor bide zorlamayacaksın oysho mükemmel penti ve oysho kullanıyorum artış kazık gibi sürekli kayıp duruyo kalitesiz geldi bana
pnarusluu Aybarssmom_ ben trendyodan defacto nun 2 lı taytını aldım gayet memnun kaldım kimisi çok niçin gösteriyor vs demiş ama siyah iç çamaşırı giyince hiç belli olmıyor