Merve775 Kızlar bebeğimin biraz daha hızlı kilo alması istiyorum siz nelere dikkat ediyorsunuz için neler yiyorsunuz 🙂
meltemdrn bende 34+4 oldum muz nesquınk ve kuyuyemıs kabsk cekırdegı duydum onları daha cok tuketmeye calosıyorum mınyon tıplıyım oyuzden bebıs bıraz zayıf bunları tuketıyorum ıns kılobalır
3prens1prensesmom Merve775 dogana kadar en az 3 kilo olur hatta gecer neden hizli kilo alsin istiyorsunuz 🤗
_Sedaa_ Merve775 normal değil mi benimkide aynı normal dedi doktorum. Burda çoğu insanla kilosunu boyunu kıyaslamayın bence, her anne ve bebek farklıdır 😍
Feyzabeyoglu Merve775 e normal bu boy kilo Anne baba genetiği neyse öyle olur cocuk. Tosbik dogurmaya endekslemeyin kendinizi Bide dogum sekliniz ne olacak ? Normal Doğumda tombik bebeyi dogurtturmazlar
Merve775 _Sedaa_ yok kimseye göre kıyaslama yapmam ben sadece doktorumuz bi yorum yapmadı yada ben dikkt etmedim o yüzden
3prens1prensesmom Merve775 yok yok kucuk degil 🤗 33+1 olduk biz dun kontrolumuz vardi 2480 gr dedi sezeryan olacagimiz icin 5 haftamiz var asagi yukari 3 kilo olsa yeterli benim icin olmazsada cani sagolsun🥰
Feyzabeyoglu Merve775 1,83 esim 1,71 ben kemikli yapili insanlarız Bizden 3085 gr 50 cm bebi çıktı Sağlıklı olsunlar yeter takma fazla😇
Merve775 Feyzabeyoglu maşallah canım bizim biraz erken gelme gibi bir durumumuz var o yüzden kilo aldıracak şeyleri sordum en önemlisi tbi ki sağlıklı olsunlar yeter