Kgndus Merhaba hanımlar bugün doktor kontrolüm vardı son 99 a girdik uygulamaya göre riskli bir gebeliğim var başından beri doktorum hep kasılmalarımla da çok ilgilendi doğal olarak detaylı da da doktor kız bebek demişti kendi doktorumda kız bebek dedi bugünkü kontrolümde birden erkek bebek diye söyledi ve nasıl yani dedim güldü dikkatli bakınca kız gördüm dedi ama sanki ben öyle söyleyince tekrar kız dedi gibi geldi anlamadım bu haftadan sonra cinsiyet değişen var mı etrafınızda falan @Cinsiyettahminidolunayes sizin tahminleriniz genelde doğru çıkıyor hangi hafta ultrasonu atsam bakabilir misiniz?
Mrvcakatt Kgndus aaa sen de mi riskli gebesin hep riskli gebelikler artmis. Son 93 gun cinsiyet degismedi. Kiyafet aldik artik insaAllah soka ugrayamayiz
tugcesakzci Kgndus kuzum benim Bi akrabamın 37. Haftaya kadar kız demişler 37 de erkek olduğunu öğrenmiş. Kuzenime de hep kız dediler, hatta eşi koluna kız diye adının dövmesini falan yaptırdı çocuk erkek doğdu 😂😂😂 o yüzden kesin diyemem 😂😂😂😂
Cinsiyettahminidolunayes Kgndus olanlari atabilirsin canim bana ozelden elinde olan resimlerden 12 ve sonrasi olur
Kbra5454 Kgndus benimde 30. Haftama kadar kızdı ve daha yeni erkek olduğunu öğrendik bütün hazırlıkları kız diye yapmıştık ben hâlâ şoktayım🤣
Kgndus Mrvcakatt evet maalesef bu atalar çok artmış bende görüyorum inşallah benimde değişmez ben bi hazırlık yapmadım ilk kızımın tüm eşyaları yeni yeni duruyor daha 1 sene önce aldım hepsini o yüzden erkek derse hazırlık yapma imkanım var ama beni de şaşırttı bi tereddüt te kalmadım değil hani
Kgndus tugcesakzci Anaa bunu duymasaydım iyiydi 😂😂 ya gösterdi özel bölgesini detaylı bakınca kız dedi ama bence yine pipiye benziyordu bilemedim valla ismi cismi hazır ilk bebeğim kızdı Buda kız diye hazırlık yapmadım 😂
Kgndus Kbra5454 ay Eyvahhh iyi doğumda öğrenmemişsiniz 😂😂 nasıl böyle şeyler olabiliyor hala ultrasonlar çok gelişti aslında doktorların önemsemezliği mi nedir anlayamadım
Emotion123456 Kbra5454 aaa nasıl olur devlet mi özel hastane mi takipliydiniz deraylıya gitmiş miydiniz
Kbra5454 verammmm00 detaylıya girmedim hem özel hem devlet takipliydim devlette hiç kendini göstermediğini söylediler özelde kız denmişti
Kbra5454 Emotion123456 hem özel hem devlete gidiyordum devlette söylemedi hiç cinsiyetini her sorduğumda arkası dönük göremiyoruz demişlerdi özelde kız demişlerdi