mervemurat16 Merhaba hanımlar,sallanan kademeli müzikli ana kucağı almak istiyorum.Kullanıp memnun kaldığınız ve ya tavsiye edebileceğiniz ürün marka var mı?
Aysegul_my mervemurat16 şu elektrikli olan anakucağındanmı bahsediyon kuzum? Bende instagramda fenomen anneleri takip ediyorum birisi ailesi hediye olarak 7 bin verip almış bi anneye daha 1 hafta kullandık bozuldu tamiride zor oluyor yaptırmıycağım demişti yazık oldu demişti yani oyle yalancı egolu bi kadin degil bence bozuluyo çoğu bi kaç kez kullanıyo bida göstermiyolar normal sallanan küçük beşik kullandıklarını görüyorum pek dayanıklı biişi degildir bence kullanmadıklarına göre
KuzeyinAnnesi10 mervemurat16 Manuel tavsiye ederim elektirikli de çok durulmuyor ve çoğu bebek sevmiyor onu.
MelteM2cck mervemurat16 ben sallanmaya tavsiye etmiyorum ki hiç bir doktor onermiyor. İlk kızımı da alıştirmadım mobilya beşik aldım ana kucağını da sabit olandan aldım. Emzirdim uyudu yatağına yatırdım bu şekilde büyüttüm. 2.ye hamileyim. Kızımın her eşyası duruyor ve sallanmaya karşı olduğum için aynı eşyaları kullanıcam. Bir de o tarz ürünleri en fazla 3-4 ay kullanıyor bebek hareketlendikce kullanışlı olmuyo ve boşa masraf oluyor. Bi fikir
CeydaST mervemurat16 elektrikli olan müzikli VS 4moms çok öneriliyor. Benim gücüm yetmediği için nuna aldım kendim sallıyorum 😂 Dipnot olarak her bebek sevmiyor onları. Beni oğlum da sevmedi de sadece kahvaltı hazırlar ve yaparken kullanıyorum onu da sürekli al koy yapmak zorunda kalıyorum sevmiyor
KuzeyinAnnesi10 Aysegul_my Merveden bahsediyorsun galiba canım 😂 elektirikli çok iyi olmuyormuş bende duydum
mervemurat16 Aysegul_my elektrikli istemiyorum zaten kendi hareket etsin istiyorum bebeğin normal sallanan gördüm
mervemurat16 KuzeyinAnnesi10 evet manuel arıyorum zaten kademeli oluyormuş onlar müzikli titreşimli olan varmış ama titreşimli almak istemiyorum korkar diye
mervemurat16 CeydaST misafirliğe n gidince yanıma alacağım sallanmalı birşey olsun istedim hem evde hem dışarda kullanmalık
MelteM2cck mervemurat16 a bak oyun halısı çok daha güzel en azından hareketlendiği zaman motor becerileri gelişiyor bebeğin.
balciirem mervemurat16 ben elele nin dormine 2 olan modelini aldım bebiş henüz doğmadı ama her akşam açıp deniyorum neredeyse heyecandan 😂😂 şimdilik güzel gözüküyor Bluetooth bağlantısı da var telefondan istediğin sesi açabiliyorum sallanma hızını da belirleyebilirsin 5 kademesi var isteyince sabit de duruyor bence güzel bak derim canımm ben çok araştırdım bu özelliklerde en uygun fiyatlı bu idi
Dileksue mervemurat16 mamma markasını aldım herkeste onu kullanıyor ve çok memnun tavsiyeler üzerine aldım ve kalitesi babybjörn gibi oldugu söyleniyor en azından sallanandan daha uzun süre kullanılıyor