Zeynepciik Kızlar son 1 haftam kaldı doğuma ve burnum tıkandı sadece burun tıkanıklığım var nefes aldırmıyo uyutmuyo aynı durumu yaşayan varmı ne yapmam lazım??
arslan_bebek Zeynepciik Bende de vardı doğuma kadar hafif biraz açılıyor ama kendisi gecene kadar ne yaparsan yap ayni . Oğlum oldu oda ayni yavrum benim gibi tikaliydi 😂💙
Yagmurr8 Zeynepciik benimde son 12 günüm bende yaşıyorum burun tıkanıklığı burun ucuna ve hafifçe içine vikis sürüyorum boğaz kısmınada biraz sürüyorum baya rahatlatıyor rahat nefes alıyorum
Tugceliko-19 Zeynepciik sprey iyi geliyo sadece doğal deniz tuzu olanlar . bi de yastığımı yüksek yapıyorum ben . Ben 33 haftalığım aynı bazı geceler nefes alamıyorum hem burnumdan hem bebekten
e_blue_sky_a Zeynepciik orijinal vazalin sürüyorum yumuşatıyor açıyor burnumu kulak çöpü ile sürüyorum. 6.aydayim en başından beri burnum tıkalı
Mahpeykereda19 Hamilelikte rinit çok görülen bı durum burun spreyi var gebeler için ismi olvin onu kullanabilirsiniz
Zeynepciik arslan_bebek benim şu 1 haftadır var nerdeyse yoktu doğum yapana kadae geçsin istiyorum benimde oğluma geçmesinden korkuyorum😣
Zeynepciik Yagmurr8 bende öyle yapiyim son haftalarda olan bişey demekki umarım bebişlerimize geçmez🥰
Aglryz Hamileliğimin başından beri burun tıkanıklığım var benimde, breath right burun bandı kullanıyorum geceleri onunla çok rahat ettim burnumu açıyor rahat uyumamı sağlıyor tavsiye ederim 🥹