mickey Sema_28 Merhaba bende kızım olursa bir isme ek olarak sare ismini koymayı çok isitiyorum. Çok güzel bir isim çok beğeniyorum😊 Bu arada gelecek ay bende tüp bebek sürecine gireceğim. Siz hangi aşamadasınız biraz bilgi verebilir misiniz.
Lina_annesi1 Sema_28 rüyada görülen ismin konulması gerekiyormuş diye biliyorum gene bi araştırın hayırlısı olsun inşallah
oylesinebiri0 Sema_28 umarım hamilesindir ben geçen haftalarda adetime daha varken rüyamda test yapıyordum 2 kere pozitif görüyordum 1 hafta falan geçti gecikme yaşadım sonra gebe olduğumu öğrendim umarım öyle olur
Whitelavinia Sema_28 bende hamile kalmadan iki ay önce ekin ismi ile uyandım, ve hamile kaldım ismi ekin olucak biiznillah 💕😇
Sema_28 mickey tabiki vereyim ben adetimi bekliyorum 4 denemem olucak nasip olursa Rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bize
Ebru-29 Sare cin kabilesi adı diye biliuorum her zaman ürkütücü ve çirkin bir isim olarak gelmiştir bana
Mlklrm Sema_28 evet çok şükür 3. Yolda son günlerim 39. Haftayım Rabbim isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Sema_28 Mlklrm benim de 4 denemem olucak tüp bebekle dua ederseniz sevinirim sizde sağlıkla alın inşallah kucağınıza