Gule1- Salı randevum var Allah nasip ederse bebekler bu haftalarda haftada kaç kilo alıyor acaba Allah’ın izniyle?
KuzeyinAnnesi10 01180322 kasik ve bel ağrısı artık içemiyor ona alışıyorsun da başka neren ağrıyor karnın mı üşütmüş de olabilirisn. Mide yanması için ilaç kullanıyor musun benim çok sık olmuyor bazı geceler oluyor gaviskon içip yatıyorum.
01180322 KuzeyinAnnesi10 hayir yanma sebebiyle Doktor ilac vermedi de kasik agriisiyla dunden beri one dogru egik yuruyorum , esim niye boyle olmussun dedi gece. herzamn vardi ama Ara Ara girer cikardi.
KuzeyinAnnesi10 01180322 pulcet diye ılac var mide yanması için çok iyi sağlık ocağına gidip yazdır istersen yada doktoruna söyle. Mideni üşütmüş olabilirsin yanmayı da artırır soğuk şeyler yiyip içme bi süre
Zyszk Kizlarin_Annesine06 27+1 selamlar 😌Bebeğimi aşağıda ve bu aralar daha az hissediyorum normal mi sizler ne durumdasınız?
Elif3333 Zyszk 27+2 benim bebede aşağılarda geziyor😆 gezecek yeri bol olduğundan normalmiş😇 en son 2 gün önce ayaklar aşağıdaydı hala aşağıda sanırım 🙈 sende de ara ara vajen ağrısı oluyormuu🥲