Ciceks Bu ay ilaç ve iğne kullanmak istememiştim adetime 1 hafta var test yapayım bi dedim hafif silik çizgi var doğru mudur bilemedim bakabilir misiniz 
Liyamm1 Ciceks göremiyorum ama fotografta çikmiyor olabilir siz gordunuzmu ? Adetinize 1-2 gun kala kan verin ordan direkt beli oljr insAllah 🙏🏻❤️ Ben adetime 4 gun kala yaptim testimi belirti olmasina ragmen son an’i bekledim yapmak için🙏🏻
Aytldgn Ciceks bu teste göre gebe değilsin canım sadece kanda çıkar varsa bile gebelik, erken gebelik testleri çok güvenilir olmaz, net olmadı için aletinden 5 6 gün geçtikten sonra sonuç alabilirsin
Sadiyekrn07 Ciceks bu testlere güvenme bende belirli çizgi çıktığı halde kanda çıkmadı geciksin normal testlerden yap bence küçüklerden daha emin olursun
Aytlkya Bende göremedim adete 1 hafta varken neden yapıyosunuz adettiniz en az 1 hafta gecikmeden sonra yapılması daha iyi sonuç verir her zaman
Bmbe21 Aytlkya evet kesinlikle öyle size katılıyorum ama bende iki gebeligimde de adetime 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı anında. Kesin sonuç için adetin geçmesini bekliyorlar genelde ama o heyecanla kimse beklemek istemiyor tabii:)
Aytlkya Ciceks insan hayal kırıklığına uğruyor bu şekilde anlıyorum sizi bence salın o zaman oluyor gerçekten
mrsmom_ Bence var gibi sanki ama hayal kırıklığına uğrarsanız benim yuzumden diye çekiniyorum bi kac gün daha bekleyip yapın baklalm
Ciceks Liyamm1 aynen buraya yükleyince bende fark ediyorum kalite gidince zaten silik ya iyice azalıyor🫶🏻