Tugceliko-19 Adenks benim bildiğim yani benim yaptığım toz beyaz deterjan atıyorum biraz . 1 tablette perdenin arasına bulaşık deterjanı koyuyorum
mavi_anne23 Adenks makineden olabilir makine temizleyici kullanıp boş çalıştırın temizlensin. Kokmaz bıdaha
Adenks Melike_4949 bilmiyorum herkes bi şey söylüyor yok yumoş kullanılmaz diye ama annemde kullanırdı mis gibi kokardı bide önden suya bastım kiri aksın sonra makineye attım
Begleyna Perdeyi astıktan sonra mutlaka camı açın öyle kurusun. Nemi içine çektiği için ıslağımsı bir koku oluyor. Annem hep öyle yapardı bende yapıyorum koku olmuyor
Adenks Melike_4949 yok yok değil salonu iki gün önce yıkadım astık bugün odaya girdim iğrenç kokuyor yatak odasını da bugün yaptım yine kötü kokuyor
Melike_4949 Adenks camı açtın mi peki canım garip geldi bana yumuşatıcı kokusu ağırdır belki yada bozulmuştur bozuluyor mu bilmiyorum da
Adenks Melike_4949 açtım evet yumuşatıcıyı da yeni almıştım zaten makinemde mi sorun var bilmiyorum tekrar yıkayacağım 🥺
Alwayshope Bi daha at makinaya ama 800 devirde çalıştır muhtelen 600 devirde ıslak kaldı onun nem kokusu olmuştur bazen bende de oluyo ben hep perdeyi 800 devirde yıkıyorum yumuşatıcı da mutlaka kullanırım her zaman
Ressammom Adenks perden yenimi bendede olmuştu o kokuyu biliyorum. Yumuşatıcı katınca oluyor diye biliyorum
Kelebek1_ Adenks koku makinenle alakalı olabilir mi acaba yada sana mı kötü kokuyor gibi geliyor yoksa yıkama şeklin normal bi kazan temizleme yap istersen makinene boş sıcakta bi çalışsın bazen makinenin kendinden olabiliyor
Senzinc Adenks makina ısıtıyomu bendede aynı olmuştu ısıtmadıgı için kötü kokuyodu kendi çamasırlarmda perdelerde. rezistansı yanmıştı 🤦🏻♀️