Melek__55 Aslında kızımın küçüklük elbiselerini yıkayıp toplamıştım ama şuan baktm sap sarı 🥹bunun için bir çözüm varmı Trendyol da gördüm aslında leke çıkarıcı bitkisel deterjan sizin öneriniz varmı siz nasıl çıkardınız lekeleri
Bmbe21 Melek__55 benimde kızlarımdan kalan kıyafetleri geçen yıkadım sonra annem camasir sodası önerdi onunla bembeyaz oldu şaşırdım. Denemenizi tavsiye ederim ben a101 den aldım
Tipitip Melek__55 Bingonun oksijen li çamaşır suyu hem lekeleri çıkardı hemde renklerine zarar vermedi. Banada kardeşimden kıyafet geldi onlunla yıkadım hep direk lekenin üzerine döktüm attım
Ruzgarmomsss Melek__55 domolun renkliler ve beyazlar için leke çıkarıcısı var benimkilerde sapsarıydı 5-6 saat sıcak suda bekletip sonrada makineye normal deterjan ve bir ölçek ekledim hepsi çıktı
EkinAy Çamaşır sodası ve beyaz sirke , sıcak su içerisinde biraz bekletin , sonra makineye atın . Bembeyaz olur ☺️
Kumsalakkus Beyaz sabunla yıkıyorum citiliyorum çok güzel çıkıyor makinaya aticaksaniz beyaz sabunu leke olan yerlere sürün makinaya atın geciyor binde filan var normal beyaz sabun
Leylalyla Melek__55 renklilerde kullanmayın ben havlularimi hep çamaşır sodası ilaveli yıkıyorum 60da hepsinin rengi soldu. 😅
Melek__55 Leylalyla yani çamaşır suyu değmiş gibi mi leke kalır renklilere kullanırsam sürekli kullanmam zaten uzun süre kullanılmadigi için sararmış elbisler
Melek__55 Herkes çamaşır sodası diyor ama ben sadece zıbınlar için demiyorum kızımın bebeklik kıyafetleri hepsi sararmış ve renkli çoğunlukla yani çamaşır sodası renkliler içinde uygun mu
cokkasmabeabi Melek__55 ben renklilere de kullanıyorum hiç renk atması solma vs olmadı. 60da yıkadığı için solmustur renkleri. 30 40 derece ideal.