Gamzealptkn Seval0sevall bu ay çatlatma iğnesi olmştm ama bugn tam adet günümde regl oldm bu ay yeniden çatlatma tedavisi deneyeceğiz 🥺🥺🙏
Ebruuugunes Ebru-ramo hastalıktan hemen sonra 1 hafta hergün yapmamızı önerdi ilkimdede öyle tututu ilk ay hamile kaldım şimdi 2 ci dede aynı şekil
Ebru-ramo Ebruuugunes bunu denicem doktor bi problem yok dedi ikimizde muayene olduk çok şükür ama işte 🤲🏻 nasip
Seval0sevall Ebruuugunes 4 günü girdim daha girmedim ben eşim hasta souk almış diye pazartesi gününe kadar iyi olursa yapmayı düşünüyorum
Seval0sevall yavrusincabim1807 4 haftalık kan pıhtlaşması var cnm öğrenir öğrenmez iğne yapmam gerekti 3 sonra anladık artık kalır kalamaz iğne yapmam lazım
Demet_parlak49 Kızlar ovulasyonu adetten 15 gün sonra beyaz lekelenmeler görücek siniz ozaman anlayınki yumurtalarınız çalışıyor öyle deneyin doktor bana öyle söyledi bende bu ay öyle yapıcam
EZeynepKkAkaln Seval0sevall canım bir arkadaşım reglden hemen sonra 2-3 gün değerlendir demişti öyle yaptım hiç beklemiyordum olmuş 5+2 yım şuan 🫣 insallah isteyen herkese hayırlısını versin Rabbim🫶🏻🫶🏻