bsra4213 Seval0sevall bende yeni gönderi paylaştım canım bi baktın bat 9 Eylül bugün pik gördüm kaç günü değerlendirmem lazım
Merve-metin bsra4213 bugün yarın ve ertesi günü canım çatlama gününü de muhakkak değerlendir 3 gün değerlendirmen yeterli canım🙏🏻
Cnscmrtplt Seval0sevall adetiniz bittiği günden itibaren cinsel ilişkiye girin ve ilişkiden sonra kalçanızın altına yastık koyup yükseltin ve 30 dk 1 saat mümkünse kalkmayın ve elenatalin hamilelik öncesi 1 numara olan folik asidi var onu kullanmıştım sadece tavsiye ediyorum bende öyle yapmıştım Allah’a şükür hamileyim
Sunaya Seval0sevall valla her ay umut var her ay çok istiyoruz ama nasip işte Allah isteyen herkese nasip etsin cnm
Elsa57- Bizde yeni düşünmeye başladık ekimin ovülasyon tarihini degerlendiremedik adet sonrası diyordum ama bugün adetim 2 gün gecikti acaba o degerlendiremedigim gün bebek tutmuş olabilir mi yumurtladan sonraki gün oldu çünkü birliktelik 🙄🙄
Hdhdhsjsj Elsa57- canım zaten öncesi sonrası ve tam yumurtlama zamanı önemli yani sonraki gün olması iyi
Sevinc-Berna87 Ezelaleyna canim rahim aşagıda oldugu icinmi hemen tutuyor anlamadim ben normalde yumurtlama günü tutmazmi yani yumurtanin catladigi gün beni aydınlatirmisin biraz :)))
Ezelaleyna Sevinc-Berna87 yumurtalama günü de tutunma ihtimali çok ama agdet biter bitmez deneyin iki bebeğime de öyle hamile kaldım
Sevinc-Berna87 Seval0sevall bende sadece folik asit kullaniyorum 6 hafta oldu yeterli dedi doktorum başliyabilirsin dedi insallah kasımda güzel haberler aliriz :)
Ebruuugunes Seval0sevall adet bittikten hemen sonra ilişki öneriliyor bizede doktor dedi ve 2 sindede öyle yaptım o ay hamile kaldım tabi siz istiyorsanız cok hergün deneyin 😁 bence oglumda biz öyle yapmıştık yumurtalama ne zamn tutarsa ama ilk adet bittiminden sonra ilişki öneriliyor
Hdhdhsjsj Liyamm1 ya bı yakinim da onu kullanıyor direk çizgiler çıkıyor mu biraz geç mi çıkıyor sizin
Elsa57- Hdhdhsjsj ben ovülasyon tarihinde oluyor sanıyordum 2.gun bugün geciktim hiç ihtimal vermedim o yüzden yarını bekliyim o halde teşekkürler 🩷
Ebru-ramo Seval0sevall benimde regli bitti bende bu ay düzenli denicem sizce her gün mü ilişki yoksa 1 gün yap bir gün bekleme mi daha iyi olur
Ebruuugunes Ebru-ramo hastalıktan hemen sonra 1 hafta hergün yapmamızı önerdi ilkimdede öyle tututu ilk ay hamile kaldım şimdi 2 ci dede aynı şekil