YaseminYLCNCAN Merhaba arkadaşlar Fatma ana eli otu sudan ne zaman cikar. Bebek dogduktan sonra mi eşi doğduktan sonra mi? Eşimin teyzesi suya koydu bebek doğunca kaynanam aramış bebek doğdu çıkar sudan demiş eşim daha erken değil mi dediginde yeter fazla durmasina gerek yok demis. 45 dk eşin doğmasını bekledik Dr eş çıkmayınca iğne yaptı makasla tuttuğu yere o şekilde çıktı eş. Acaba bilerek mi öyle yaptı kaynanam Bebek doğdu gerisi önemli değil gibisinden mi gerek yok dedi merak ettim
Minikdunyam YaseminYLCNCAN Doğum bitince çıkarılmalı yoksa kanaması duramayanlar oluyırmuş o şekilde suda kaldığında
Anneyimm YaseminYLCNCAN meryem ana ve fatma ana farklinseyler mi bir bilgim yok ve neden nasil ne zaman ve yapilir ve yapilmasi sart biseymi bana da anlatrmsnz teskkr ederim
Cansn YaseminYLCNCAN açılma başlayınca konulur suya duası falan var. Doğumdan yarım saat kadar sonra ( yani bebek doğdu o yarım saat içinde plesenta çıkar o çıktıktan sonra) gene duası ile Sudan çıkarılır. Ot kurudukça kapanır kapandıkça kanama azalır
Haticeebasyoll Fatma ana eli otu bendede var dun geçe koydum boyle birseyi ilk defa sizden duyuyorum dogumdan bir gun once falan mi koydunuz yoksa hamile kaldiginizdami ben bisey anlamadim bana anlatirmisiniz
Haticeebasyoll Tamam cok teşekkür ederim bilginiz için ben şimdi cikarsam sanci oldugunda koysam olur dimi
Hulyaaaaa75 Arkadaslar bu otu nerden temin edebilirim benm bi arkadasimda var farkli sehirlerde oturuyoruz bana sancin geldignde aclman oldgunda haber ver suya koyarm diyo ama ben kendim okuyup koymak istyorm alabilcegim bi yer varmi yoksa kutsal topraklardan mi gelmesi lazm
Aysglsvm Hulyaaaaa75 hac malzemeleri satan yerlerde oluyormuş galiba çevrenizde böyle bi yer varsa bakın isterseniz
Ntlz YaseminYLCNCAN benim acilmam sancim yok 2 gun sonra suni sanciyla baslatcaklar eger gelmezse bugun 1 gibi koydum suya dualarimi okudum ama suan bisey yok bekliyorum belki sancilarim falan baslar diye
Serraaa Hamile kalmak isteyenler meryem ana duasıyla okuyacak arkadaşlar 20 gun boyunca dogum içinde dogumdan bır gun once ıceceksınız 1 gun suda beklıcek ama