Yasemincee26 Esra-135 idrarı fazla yapmışsın sanki ekrana gelmiş bekle belki kuruyunca düzelir şuan bozuk gibi test
Ftm_75 Esra-135 canım geçen ay bende bu testi yaptım aynısı çıktı 1 gün sonrada adet oldum yani test bozuk
Esra-135 Seval0sevall Canım dün de yaptım böyle çıktı 1 saat sonra C çizgisinden başka her yeri bembeyaz oluyor eczaneye gidip sorduğumda bu durdukça koyulasacak diyor . Prodoctor alacaktim yokmuş . Bu Days Doctor diye markanın testi lütfen kimse almasın .
Esra-135 Yasemincee26 canım dün de bundan yaptım yine böyle oldu bu test sıkıntılı bence ya .Sinirlerim bozuldu sabah da ilk idrarimla yaptım bu oldu gerçekten verdiğim paraya yazık üretirken doğru düzgün uretseler keşke.
Yasemincee26 Esra-135 days doctor dün yaptım bende sıkıntı olmadı ama bazı testleri bozuktur belki. Üzüldüm adına bir de pahalı ya 50 TL veriyoruz adam gibi yapmıyorlar prodoctor satılmıyor her eczanede malesef
Esra-135 Yasemincee26 Aynen öyle canım . Prodoctor Trendyol ' dan siparis versem güvenilir olur mu ki aceba ?
Esra-135 Yasemincee26 Ben sabah 09:00 da sipariş verdim yola çıkmış ama bence pazartesi gelir erken gelirse de yazarım canım 🤣