Bekledigimmucizemm ElifKyncu0 oyyy Allahım sağlıkla kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin inşallah ❤️
N-23 Yaaa çok güzel, çok sevindim inşallah dahada iyi olcak zor günlerin kahramanı olacak biz inanıyoruz, Rabbim en kısa zamanda kavuştursun inşallah 🤲
Karbaby ElifKyncu0 süt arttırıcı damlalar var onlardan tavsiye etmezler mi acaba doktorlar? Bir de bol bol su iç canım.
smnbr ElifKyncu0 Tüm dualarımız sizinle olsun. Allah sağlıkla eve götürmeyi nasip etsin. Minik savaşçınız size ufak bir sürpriz yapmış erken gelerek ama inş sağlıkla kucağınıza götüreceksiniz 🧿
Bsrbyrk ElifKyncu0 dut kurusu çayı yapın o da çok işe yarıyormuş, Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alın minik kuşu 🥹🥹💕
Pinar0808 Canımm benim ya rabbim tez zamanda çıkmasını sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah savaşçı yağız 🧿
Twobabysmom ElifKyncu0 Maşallah canım benim Rabbim o hastaneden sağ salim çıkmayı nasip etsin. Evinizde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin dualarımız hep sizinle🌸🌸
Blackkcat ElifKyncu0 amin canım bnim,namaz kılmıştım geri yattım Yağızın elini görünce çok sevindim,mutlu oldum Allah bağışlasın sağllğıyla inşallh🤲🏻
Gul2769__ ElifKyncu0 oyyysss yerim ben o eli yerim Rabbim sağlıkla alıp evinize goturmeyi de nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Elfanne ElifKyncu0 eşiniz uyarsın goguslerinizi ve bol bol iyi bir makineyle sağın süt arttırıcı şeyler yiyin için bestlak damla ve humana çayı çok etkili inşallah bu şekilde Bi kaç ay daha götürür sizi ta ki bebis çıkana kadar o zaman o emer sizi emdikcede artar çünkü hiçbir makina Bi bebek kadar vakumlu cekemez
Ladybird06 ElifKyncu0 bebeğini sağlıkla alıp güle oynaya evine getirmeyi nasip etsin rabbim, güç versin küçük savaşçıya inşallah🤲
Melike_02 ElifKyncu0 ellerini yerim ben onun güçlü bebeğimmm❤️ Allahım seni annene babana bağışlasın inşallahhh ❤️ Şuan durumu nasıl iyi mi annesi❤️😍
Pera48 ElifKyncu0 dut kurusunu (1 yemek kaşığı) 1 su bardağı soğuk suda ocağa koyup kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatın. Sabah akşam için ben öyle arttırdım çok şükür işe yaradı. Bir tane hemşire önerdi
Kaderrhamza ElifKyncu0 canım dut kusuru denediniz mi ben onu kaynatıp suyunu içiyordum sonra kendisini yiyodum çok fayda etti sütüm çok arttı