taazeannee kizlar gaz cikarmak icin ne yapabilirim dort donuyorum ortalikta yokk cikaramiyorum tuvaletede cikmam gerek yoksa lavman yapacaklarmis
Lalelale1 taazeannee kayısı kompostosu içmiştim ve yürüyüş yapmıştım sürekli bide hastanede beyaz kireç gibi tadı olan birşey vermişlerdi bağırsakları çalıştırmak için onunda faydası olmuştu
TheMother taazeannee kaynayan suyan bir dolu çay kaşığı kimyon atın karıştırın altını kapatın ılıyınca süzün için bunu birisi yapsın yani size iyi gelir ben doğum sonrasında bebeğim gazlandığında da faydasını çok gördüm
Merve4545 taazeannee tatlım denedim beceremedim adı mamsel kimyonlu rezene çayı üstünde aslan resmi var
Evrem990 Yazmelegi_ bu gazi sezeryan oldgumuz gun mu cikarmanz gerekiyor Ertesi gün mü cikcagmz gun mu yani
Yazmelegi_ Evrem990 ben gece sezeryan oldum öğleden sonra çıkardım yani sürekli yanıma geldiler yürümeye başladın çıkar diye
_brcu88_ taazeannee ben ilk kalkıştan sonra sürekli hastane koridorlarında yürümüştüm kendim..bol bol yürüdüm hiç birşey içmedim tuvalete oturduğum zaman kendiliginden çıkmıştı amaliyattannsonra
BirazbundanBirazondan1 taazeannee aynı durumu bende yaşadım. Bir arkadaşım dut hoşafı getirdi. Onu içtim tanesinde yedim. Bol yürüyüş. Yürürken biraz zor olacak biliyorum ayakları karnına çekerek yürü. Aynen asker yürüyüşü hemşire söylemişti o şekilde yürümemi. Bana faydası olmuştu
Burcumommm taazeannee lavman yaptırın kötü bir şey değil rahatlayın bir an önce. Kayısı komposto, meyve suyu çok iyi geliyor
taazeannee yaptirdim lavmani yoksa hastaneden cikisimi vermiyorlardi. bebegimi yogun bakima aldilar ama en az 2 hafta ayriyiz travma oldu resmen dogumum dua edin lutfen bebegime
Merve4545 taazeannee neden yoğun bakımda benimkini de doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar 2 gündür yoğun bakımda bekliyoruz
000 taazeannee ben bol bol kayisi nektarisi içtim meyve suyu bol bol şekersiz nescafe içtim bol bol su içtim bunlar iyi geldi bana birde yuruyebiliyorsan yürüyüş yap